Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν το Σάββατο (16/7) στο Λας Βέγκας ενθουσίασε τους φαν, αλλά μια κίνηση της JLo ήταν ικανή να τους βγάλει ξινή τη χαρά και να προκαλέσει αντιδράσεις, οι οποίες εκφράστηκαν μέσω των social media.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το love story της 20ετίας κατέληξε με έναν γάμο - όνειρο

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της σε «Άφλεκ» δεν άρεσε καθόλου στους φαν της, αλλά ούτε και στα Μέσα που παρουσίασαν το ευτυχές γεγονός με τους πάντες να λένε πως αυτό είναι μια τακτική που ανήκει στο παρελθόν και δεν είναι δυνατόν εν έτει 2022 μία γυναίκα να αλλάζει την ταυτότητά της μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε. 

Χρεώνουν στην Τζένιφερ Λόπεζ, μάλιστα, το γεγονός ότι αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο και ότι δεν θα έπρεπε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. 

Βέβαια, όσοι παρακολουθούν στενά την πορεία της Λατίνας σταρ θα θυμούνται ότι η ίδια είχε εκφράσει και στο παρελθόν - και συγκεκριμένα το 2003 την πρώτη φορά που το ζευγάρι ήταν μαζί - την επιθυμία της να πάρει το όνομα του Άφλεκ όταν θα τον παντρευόταν. Μάλιστα, τότε είχε αυτοσαρκαστεί λέγοντας πως το «JAff» δεν είναι τόσο εύηχο όσο το «JLo», αλλά «πρέπει να κάνεις μερικές θυσίες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA