Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εζησαν αυτοί καλά...». Το «παραμύθι» της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είχε ευτυχισμένο τέλος, αφού το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας το περασμένο Σάββατο (16/7), καθώς η ιστορία αγάπης τους πέρασε από χίλια κύματα τα τελευταία 20 χρόνια, όμως -όπως είπε και η τραγουδίστρια- η αγάπη είναι υπομονετική και τους αποζημίωσε. Το ζευγάρι, που αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του πέρυσι τον Απρίλιο, σοκάροντας την παγκόσμια showbiz καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ θα ήταν ξανά μαζί. Από τότε είναι αχώριστοι και φέτος ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια. Ωστόσο, υπήρξε ένας αποτυχημένος αρραβώνας και πολλές διαφορετικές σχέσεις ενδιάμεσα πριν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ φτάσουν στον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ: Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με τον Μπεν Αφλεκ

Οι δύο σταρ το βράδυ του Σαββάτου (16/7) ββρέθηκαν στο παγκοσμίου φήμης Little White Wedding Chapel στο Λας Βέγκας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, λέγοντας τα «I do's» τους 21 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντησή τους στα γυρίσματα της ταινίας τους Gigli.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Αφλεκ: Η γνωριμία τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2001 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, η οποία κυκλοφόρησε 2 χρόνια αργότερα. Εκείνη την εποχή, όπως αναφέρει η Mirror, η τραγουδίστρια του Get Right ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd. Ο Μπεν Αφλεκ τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε αισθήματα για την JLo. «Δεν ήταν παρά τιμή και χαρά να συνεργαστώ μαζί σου. Μακάρι να ήμουν αρκετά τυχερός που θα ήμουν σε όλες τις ταινίες σου. Με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη, Μπεν Αφλεκ» είχε πει ο ίδιος τότε. 

Την ίδια χρονιά, η Τζένιφερ χώρισε με τον Κρις και εθεάθη να κάνει κανό με τον Μπεν στο πάρτι γενεθλίων έκπληξη καθώς και σε ένα οδικό ταξίδι με μια Bentley. Στη συνέχεια, ο Μπεν Αφλεκ εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο της Τζένοφερ Λόπεζ για το τραγούδι «Jenny From the Block» όπου πρωταγωνίστησαν οι ίδιοι, παίζοντας τη σχέση τους όπως φαίνεται από τις λήψεις των παπαράτσι.

Η πρόταση γάμου - Νοέμβριος 2002

Ο Μπεν Αφλεκ έκανε πρόταση γάμου στη Τζένιφερ Λόπεζ τον Νοέμβριο του 2002 με ένα εντυπωσιακό ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον Χάρι Ουίνστον κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης για να δει την οικογένειά του στη Βοστώνη - οδηγώντας σε μια ευχάριστη έκπληξη. Εκείνη περιγράφοντας την πρόταση, τόνισε μεταξύ άλλων ότι συγκλονίστηκε και ότι δεν το περίμενε. Στη συνέχεια ο Μπεν Αφλεκ αποκάλυψε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι η μητέρα του τον βοήθησε με την πρόταση.

Ο γάμος που δεν έγινε

Τον Σεπτέμβριο του 2003, μια μέρα πριν τον γάμο, οι «Bennigef» όπως τους αποκαλούσαν τα Μέσα- ανέβαλαν την τελετή, επικαλούμενοι τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Ωστόσο, μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, στις αρχές του 2004, ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Νέες σχέσεις για Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ

Αφού χώρισε από τον Μπεν Αφλεκ, λίγο καιρό αργότερα η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε με τον Μάρκ Αντονι, με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα Max και Emme. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2011, οπότε και χώρισαν,  και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014. Η Τζένιφερ είπε ότι ο γάμος τους - ο οποίος ήταν μόνο αρκετοί μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μπεν - ήταν «ένα κομψοτέχνημα». Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια είχε μία on-off σχέση με τον πρώην χορευτή της Casper Smart από τον Οκτώβριο του 2011 έως το 2016, πριν αρχίσει μια σοβαρή σχέση με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο μάλιστα αρραβωνιάστηκε, ωστόσο καθυστέρησε τον γάμο του δύο φορές λόγω της πανδημίας. Δυστυχώς, παραδέχτηκαν τον Μάρτιο του 2021 ότι «δούλευαν κάποια πράγματα» και χώρισαν ένα μήνα αργότερα.

Ο γάμος του Μπεν Αφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Εν τω μεταξύ, ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ γνωρίστηκαν στα πλατό του Pearl Harbor και του Daredevil και παντρεύτηκαν το 2005 σε μια ιδιωτική τελετή στο Turks and Caicos. Το ζευγάρι, που έχει παιδιά, τη Violet, 16, τη Seraphina, 13 και τον Sam, 10, ήταν μαζί μέχρι το 2018. Συνέχισε με ένα σύντομο ειδύλλιο με την ηθοποιό Ana de Armas και ακολούθησε μια άτυχη παρουσία στην εφαρμογή γνωριμιών με διασημότητες Raya. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, ο Μπεν Αφλεκ εθεάθη να φτάνει στο σπίτι της Τζένιφερ με ένα λευκό SUV Escalade. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επίσης απολαύσει αρκετές συναντήσεις στο Hotel Bel-Air την ίδια περίοδο. Το TMZ ανέφερε ότι ο Affleck επικοινώνησε με την J-Lo μέσω email ενώ βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για να γυρίσει το rom-com Shotgun Wedding της νωρίτερα φέτος.

Το ζευγάρι λέγεται ότι συνέχισε να επικοινωνεί έως ότου η Τζένιφερ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στα τέλη Απριλίου, με πολλές πηγές να αναφέρουν ότι ήταν «απλώς φίλοι». Τον Μάιο του 2021 οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε πολυτελές θέρετρο σκι στη Μοντάνα, όπου ο ηθοποιός θεωρείται ιδιοκτήτης ενός σαλέ. Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει τότε η  Daily Mail, το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε χαλαρό και χαλαρό ο ένας γύρω από τον άλλο καθώς κάθονταν δίπλα-δίπλα σε ένα SUV, με τον αστέρι Good Will Hunting στη θέση του οδηγού, εν μέσω φημών ότι περνούσε χρόνο στο την έπαυλη του τραγουδιστή στο LA σε πολλές περιπτώσεις.

Στις φωτογραφίες του ζευγαριού που έφτασαν πίσω στο Λος Αντζελες, τόσο ο Μπεν όσο και η Τζένιφερ έδειχναν άνετοι καθώς στέκονταν κοντά, ενώ έβγαιναν από το ιδιωτικό αεροπλάνο μετά το σύντομο ταξίδι, όπου είχαν συσκευάσει μια σημαντική ποσότητα αποσκευών. Μετά από εβδομάδες εικασιών και πηγές που ισχυρίζονταν ότι το ζευγάρι είχε φτάσει τη φιλία τους σε «ρομαντικό» επίπεδο, ο Μπεν και η Τζένιφερ επιβεβαίωσαν τα νέα μόνοι τους κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ραντεβού στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Το... κυνήγι του σπιτιού

Με τη σχέση τους να δυναμώνει, ο Μπεν και η Τζένιφερ ξεκίνησαν το «κυνήγι μιας μέγα έπαυλης» στην περιοχή του Λος Άντζελες. Φωτογραφήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις να τσεκάρουν μεγάλες ιδιοκτησίες σε όλη την πόλη. Στα τέλη Μαρτίου, το TMZ ανέφερε ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται σε μια τεράστια έπαυλη αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων με 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια στο πανέμορφο Bel Air. Στις 23 Μαρτίου, ο Ben υποστήριξε την ποπ σταρ φίλη του στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio στο Λος Άντζελες, όπου τιμήθηκε με το πολυπόθητο βραβείο Icon. Εθεάθη να κάθεται στο κοινό με την κόρη της Jennifer, Emme, 14 ετών, και τον μικρό γιο του Samuel, 9 ετών.

Ο δεύτερος αρραβώνας

Μετά από μέρες εικασιών -αφού εθεάθη με ένα τεράστιο διαμάντι στο δάχτυλό της- η Jennifer επιβεβαίωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον Ben για δεύτερη φορά στη σχέση τους. Επιβεβαίωσε την είδηση σε ένα ενημερωτικό δελτίο που κοινοποιήθηκε στον επίσημο ιστότοπό της την Παρασκευή, 8 Απριλίου, το οποίο περιελάμβανε ένα συγκινητικό βίντεο που την έδειχνε να συγκινείται καθώς έβλεπε το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Νωρίτερα την ίδια μέρα, λίγες ώρες πριν από την είδηση, ο Μπεν και η Τζένιφερ συνελήφθησαν να κάνουν περιοδείες σε χώρους ακινήτων στη Σάντα Μόνικα. Η τραγουδίστρια του On The Floor δεν φορούσε τότε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjenniferlopez%2Fvideos%2F581247509498019%2F&show_text=0&width=560

Ιούλιος 2022 - Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ παντρεύτηκαν

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022, τρεις μήνες αφότου αρραβωνιάστηκαν ξανά και 20 χρόνια αφότου ο ηθοποιός γονάτισε για πρώτη φορά. Η 52χρονη  επιβεβαίωσε τον γάμο τους στον ιστότοπο της «On The JLo», όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες από τον οικείο γάμο τους που έγινε στο Little White Wedding Chapel.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε στην ανάρτησή της η Jennifer Lopez αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ben Affleck.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA