Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά το γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ - ή πιο σωστά πλέον Τζένιφερ Άφλεκ αφού η Λατίνα σταρ άλλαξε το επίθετό της - όπου τη βλέπουμε για πρώτη φορά να φορά τη βέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: «Κράξιμο» στη Λατίνα σταρ επειδή άλλαξε το επίθετό της μετά το γάμο

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Λόπεζ τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να φαίνεται αν φοράει τίποτα ή όχι αφού είναι καλυμμένη με τα σεντόνια χαρίζοντας το πιο λαμπερό της χαμόγελο στην κάμερα. 

Και επειδή ξέρει ότι τα 218 εκατομμύρια followers της θα θέλουν να μάθουν περισσότερα είτε έχουν ακούσει για το γάμο είτε τους πιάνει προ εκπλήξεως, η Τζένιφερ Λόπεζ τους παρέπεμψε μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας στην επίσημη ιστοσελίδα της «On The JLo» όπου μέσω του Newsletter που στέλνει στους φαν της, τους ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.  

https://www.instagram.com/p/CgIQCz6Pk0U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλωστε, μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας επιβεβαίωσε το γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έγινε υπό άκρα μυστικότητα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Λας Βέγκας, με τη Λόπεζ να γράφει χαρακτηριστικά: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA