Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να αιφνιδίασαν τους πάντες με το γάμο τους στο Λας Βέγκας το Σάββατο (16/7), αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού το λαμπερό ζευγάρι φέρεται να ετοιμάζει ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι και μαζί… δεύτερο γάμο.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Δείχνει τη βέρα της στην πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο με τον Μπεν Άφλεκ

Σύμφωνα με το People και το TMZ, μέσα στις επόμενες εβδομάδες Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ θα κάνουν στην έπαυλη του σταρ του Χόλιγουντ ένα μεγάλο πάρτι όπου θα είναι καλεσμένοι συγγενείς του ζευγαριού, καθώς επίσης πολλοί φίλοι τους - επώνυμοι και μη - και εκεί δεν αποκλείεται να ανταλλάξουν για ακόμα μία φορά όρκους αιώνιας αγάπης.  

Πηγή του TMZ αναφέρει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ επισκέφτηκε πριν μερικές εβδομάδες με τον μάνατζερ της την έπαυλη του Μπεν Άφλεκ για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της δεξίωσης, η οποία λέγεται ότι θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Και αν μη τι άλλο υπάρχει άφθονος χώρος στην έπαυλη του σταρ του Χόλιγουντ αφού πρόκειται για ένα ακίνητο είναι 87 στρεμμάτων, ενώ η κύρια κατοικία έχει 3 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και χώρους υποδοχής επιφάνειας περίπου 560 τ.μ. 

Πάντως, μπορεί το ζευγάρι να κανονίζει πάρτι, αλλά δεν δείχνει να έχει κανονίσει που θα πάει ταξίδι του μέλιτος, αφού σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, «η Τζένιφερ λέει ότι κάθε μέρα με τον Μπεν είναι μήνας του μέλιτος. Από τότε που άρχισαν να βγαίνουν ξανά, η Τζένιφερ πίστευε ότι θα είναι μαζί για πάντα. Ανυπομονεί να γεράσει με τον Μπεν. Είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη μαζί του. Δεν μπορούσε να ζητήσει τίποτα άλλο. Νομίζει ότι είναι όλα τέλεια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA