Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αιφνιδίασε ευχάριστα τους φαν τους ανά τον κόσμο και επειδή πολλοί εξ αυτών μπορεί να αναρωτιούνται πώς αντέδρασε ο πρώην της Λατίνας σταρ, Αλεξ Ροντρίγκεζ, το US Weekly έχει την απάντηση. Με λίγα λόγια θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πολύ χαρούμενος για την πρώην του επειδή τη βλέπει ευτυχισμένη, ενώ προσπέρασε το νέο στα social media αφού δεν ανέβασε τίποτα σχετικό στο προφίλ του στο Instagram παρά μόνο ένα τοπίο χωρίς να αποκαλύπτει που βρίσκεται. Περιορίστηκε μόνο στο να γράψει «Μαντέψτε που». 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζουν λαμπερή γαμήλια δεξίωση και… δεύτερο γάμο

Αναλυτικότερα πηγή του περιβάλλοντός του ανέφερε στο US Weekly ότι «Νιώθει χαρούμενος για εκείνη και ιδιαίτερα που είναι με το άτομο με το οποίο είναι το γραφτό της. Ο ίδιος έχει νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά του και την καριέρα του. Η σχέση του με την Τζένιφερ τελείωσε πριν από καιρό και είναι οκ με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο».

Η Τζένιφερ και ο Άλεξ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2019. Αναγκάστηκαν να αναβάλουν την ημέρα του γάμου τους το 2020 λόγω της πανδημίας, αλλά τον Απρίλιο του 2021 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/reel/CgFqhsYLeB8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε τότε κοινή δήλωσή τους μέσω του Today ανέφεραν: «Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις και δουλειές. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον και για τα παιδιά του άλλου. Από σεβασμό προς αυτούς, το μόνο άλλο σχόλιο που έχουμε να πούμε είναι ένα "ευχαριστώ" σε όλους όσους έστειλαν καλά λόγια και υποστήριξη».

Σε συνέντευξή του λίγο καιρό μετά στο ET Online, ο Άλεξ μίλησε με αγάπη για το ειδύλλιό τους. «Πέρασα πέντε απίστευτα χρόνια και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ και με τις κόρες μου, μάθαμε τόσα πολλά. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το πάρουμε αυτό και να προχωρήσουμε και να πούμε: "Ξέρεις τι; Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα τελευταία πέντε χρόνια, πώς θα κάνουμε τα επόμενα πέντε χρόνια καλύτερα λόγω των διδαγμάτων;"», είχε δηλώσει ο Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA