Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα τέλη του Ιουνίου η Βάνα Μπάρμπα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό μαζί με την 19χρονη κόρη της, Φαίδρα - Θεοδώρα και με νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ και ακόμα δεν έχει συνέλθει εντελώς.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Καλημέρα σε όλους με αγάπη. Με τσάκισε ο Covid, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο, προσέχετε, ύπουλος και μουλωχτός σαν το κακό. Μην ξεχνάτε ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας χρειάζονται. Θα σας πω τι ετοιμάζουμε εθελοντικά το σωματείο μας, ποιες θα είναι οι δράσεις μας από Σεπτέμβριο, ώστε να ενημερωνόμαστε και να πράττουμε το σωστό… Δύναμη ζωής. Λοιπόν, αγάπη» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στην ανάρτησή της στο Facebook. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvana.barbaa%2Fposts%2Fpfbid0trxTs4xJdKurpETNRTVZ7iUWEkTASRnn4CuKxW3oLsfYhSDWHgZHDFPEZ59sreKZl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA