Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) κοντά στο Νταού Πεντέλης συνεχίζει να φουντώνει με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής παρά την τεράστια κινητοποίηση. Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μένει στην περιοχή θέλησε να στείλει - μέσω Facebook - το δικό του μήνυμα και παράλληλα, να κάνει μια έκκληση σε όσους κατοίκους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά τώρα στο Νταού Πεντέλης: Τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ. Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει, αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά.  Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας, μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα», έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkotsiras.gr%2Fposts%2Fpfbid02764JykorgzVJcKfkLSDMpp5LXk4T6JvLtGCdcn6jcZsMeTf1j6uV7SrjHfVzCS9rl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA