Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τροχαίο με μοτοσικλέτα ενεπλάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Τζέισον Μομόα, αλλά ευτυχώς τόσο εκείνος όσο και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το TMZ εξασφάλισε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση.

Διαβάστε ακόμη: Cristiano Ronaldo: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε botox στα γεννητικά του όργανα

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το ατύχημα συνέβη την Κυριακή (25/7) όταν ο σταρ του Χόλιγουντ οδηγούσε στον Old Topanga Canyon Road κοντά στην περιοχή Calabasas και σε κάποια στροφή ένας μοτοσικλετιστής από το αντίθετο ρεύμα μπήκε στη λωρίδα του Μόμοα και συγκρούστηκε μαζί του. 

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, ευτυχώς ο Τζέισον Μόμοα είναι καλά στην υγεία του, κάτι που επιβεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά - μεταξύ των οποίων μώλωπες στο πόδι του και τραυματισμός στον αντίχειρά του - και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Το βίντεο που εξασφάλισε το TMZ τραβήχτηκε από κάμερα, η οποία ήταν τοποθετημένη στη μοτοσικλέτα κάποιου που έτυχε να περνάει από το σημείο εκείνη τη στιγμή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA