Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν σήμερα στις 26 Ιουλίου 1992 έφυγε από τη ζωή η Τζένη Καρέζη, η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου και μεγάλη «αντίπαλος» - όπως έγραφαν τα περιοδικά της εποχής - της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ύστερα από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: 26 χρόνια μετά - Η συγκινητική ανάρτηση και η ταινία με τον Βέγγο που δεν έγινε ποτέ

Με αφορμή την επέτειο των τριάντα χρόνων από το θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας, στην επίσημη σελίδα του Studio Κλεισθένης στο Instagram - όπου παρουσιάζονται φωτογραφίες από το αρχείο του φωτογράφου των μεγάλων σταρ, Κλεισθένη Δασκαλάκου - αναρτήθηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της νεαρής Τζένης Καρέζη να χαζεύει τη βιτρίνα ενός καταστήματος. 

https://www.instagram.com/p/Cgd-zd1rl1_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σαν σήμερα το 1992 έφυγε από κοντά μας η μοναδική Τζένη Καρέζη. Ο Κλεισθένης τη φωτογραφίζει στους δρόμους της Αθήνας να κοιτάζει βιτρίνα με ρούχα. Αδημοσίευτη φωτογραφία», ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης του Studio Κλεισθένης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA