Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν σήμερα πριν 26 χρόνια η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους όλη την Ελλάδα που έχανε την «εθνική σταρ» και σήμερα Σάββατο (23/7) ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «εθνική σταρ» - Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

Στην επίσημη σελίδα της Αλίκης Βουγιουκλάκη που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε εκείνον μαζί με τη μητέρα του, αλλά και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ του από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90, γράφοντας: 

«Λείπετε και οι δυο σας κανείς δε σας ξέχασε, οι νέες γενιές μεγαλώνουν μαζί σας και συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα ομορφότερο κόσμο. Αλίκη σαν σήμερα 26 χρόνια μετά το φευγιό σου, θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο που όμοιο του δε θα υπάρξει ποτέ».

Μην ξεχνάμε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει κάνει τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στον κινηματογράφο στα τέλη της δεκαετίας του '50, αλλά και σε όλη τη διάρκεια των '60s, ενώ από τα '70s αφοσιώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο θέατρο όπου ανέβασε αξέχαστες υπερπαραγωγές και μιούζικαλ που άφησαν εποχή.  

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (23/7) η εκπομπή «Με νέα ματιά» της ΕΡΤ1 παρουσίασε ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την εκπομπή «Πρόσωπα και πράγματα» στο οποίο βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα '70s να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής από τη βεράντα του σπιτιού της στην οδό Στησιχόρου στην καρδιά της Αθήνας και να ανακοινώνει την ταινία που σκοπεύει να γυρίσει με τον Θανάση Βέγγο.

«Πάντα ήθελα να ξαναγυρίσω στον κινηματογράφο, αλλά δεν έβρισκα το κατάλληλο θέμα, την κατάλληλη ιδέα, ίσως και τον κατάλληλο συμπρωταγωνιστή. Νομίζω ότι τώρα είναι ιδανικά και τα τρία στοιχεία στο πρόσωπο του Θανάση Βέγγου στην ιδέα που είναι παρμένη από το καρτούν του Ντίσνεϊ "Η Λαίδη και ο Αλήτης" και στο σενάριο που το γράφουμε όλοι μαζί, ο Θανάσης, εγώ και ο Κώστας Καραγιάννης», είχε δηλώσει τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά τελικά η ταινία δεν γυρίστηκε ποτέ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA