Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram ένα βίντεο, τραβηγμένο στην κουζίνα του σπιτιού της στο οποίο βλέπουμε τον 16χρονο γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα, να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες φορώντας ένα λευκό φόρεμα, ενώ τον συνοδεύει η 9χρονη αδερφή του, Εστέρ.

Διαβάστε ακόμη: Χάιντι Κλουμ: Η αποκαλυπτική φωτογραφία της στο Instagram και η... ανήθικη πρότασή της

«Μαγειρεύοντας στην κουζίνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντόνα και δεν προκαλεί εντύπωση το ότι το μαγείρεμα περιλαμβάνει πολύ χορό, αλλά ούτε και η ενδυματολογική επιλογή του Ντέιβιντ αφού δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με φόρεμα.

Μάλιστα, προς το τέλος του βίντεο, ο ίδιος απευθύνεται στους φαν της διάσημης μητέρας του, την οποία για κλάσματα του δευτερολέπτου βλέπουμε επίσης στο βίντεο να απολαμβάνει το χορό των δύο παιδιών της.

Η πλειοψηφία των followers της βασίλισσας της ποπ έγραψαν κολακευτικά σχόλια για τον 16χρονο Ντέιβιντ, αλλά δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την ενδυματολογική του επιλογή. 

https://www.instagram.com/reel/CgaTBCBADm5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να θυμίσουμε ότι ο Ντέιβιντ είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η Μαντόνα από το Μαλάουι το 2006, ενώ το 2009 υιοθέτησε τη Μέισι Τζέιμς και το 2017 τα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα, ενώ έχει και δύο βιολογικά παιδιά τη Λούρδη και τον Ρόκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA