Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφυγε στα ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (29/7) το γνωστό μοντέλο, Χρήστος Κουτέλας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ενώ τα ακριβή αίτια θα φανούν ύστερα από νεκροψία - νεκροτομή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δίδυμος αδερφός του, Νίκος, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.   

Διαβάστε ακόμη: Doctor Who: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο «Wilfred Mott» Bernard Cribbins

«Αγαπημένε μου αδερφέ, ο πόνος μου δεν περιγράφεται. Η ψυχή μου έγινε κομμάτια, τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε από τότε που σε είδα νεκρό.. Προσευχόμουνα, ικέτευα την Παναγίτσα μας να σου δώσει λίγη ζωή ακόμα να σε έπαιρνα μια αγκαλιά να σου 'λεγα πόσο σ’ αγαπάω και ότι θα 'μαι δίπλα σου για πάντα όπως τόσα χρόνια! Αχώριστοι ήμασταν από την κοιλιά της μάνας μας στον ίδιο σάκο, στο ίδιο θρανίο σε χαρές και λύπες μαζί. Τώρα γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί να χωριστούμε; Δεν το χωράει ο νους μου!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikoskoutelas%2Fposts%2Fpfbid02xTDzdA1ZfvSof4s84rFCdkDGsuYFQEGT3F7ep5dkNqmNedADNdFzbvZWsPAkq1uzl&show_text=true&width=500

Καλό παράδεισο να ‘χεις και να μας προσέχεις όλους μας, με το όμορφο χαμόγελό σου να δίνεις νόημα στις ζωές μας. Σ’ αγαπώ, αδερφέ μου!», έγραψε ο Νίκος Κουτέλας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA