Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Snik έχει προχωρήσει στην ζωή του μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Ιωαννίδου. Έτσι, ο τράπερ στο νέο video clip του, το οποίο γυρίστηκε Μύκονο και Σαντορίνη για το τραγούδι «Erotas», εμφανίζεται να περπατάει αγκαλιά μαζί με την νέα του σύντροφο.

Διαβάστε ακόμη: Δήμος Αναστασιάδης: Τραγούδησε δίπλα σε άτομο με αμαξίδιο και κέρδισε το χειροκρότημα

https://www.instagram.com/p/CgkceRusJMt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, η Γιώτα Ιωαννίδου ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, ενώ ο Snik σχολίασε αφήνοντας δύο ροζ καρδιές. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που η Γιώτα Ιωαννίδου συνοδεύει τον Snik στις εμφανίσεις του εντός και εκτός συνόρων, ενώ το ζευγάρι κάποιες φορές έχει μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά του μέσα από τα προφίλ του στα social media.

Η 23χρονη Γιώτα Ιωαννίδου έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, εργάζεται στον χώρο της εστίασης και παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε βιντεοκλίπ, ενώ έχει ποζάρει και για το brand της Ιωάννας Τούνη, όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA