Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην Ιταλία, ο Φραντσέσκο Τότι και η Ιλάρι Μπλάζι δεν είναι πια μαζί. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα φέρεται να απάτησε τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι. Πρόκειται για μία ανθοπώλισσα που στηρίζει φανατικά τη Ρόμα. Η Ιλάρι Μπλάζι πήρε την απόφαση να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια, με αποτέλεσμα η «Βικτόρια Μπέκαμ» της Ιταλίας να περνά το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: «Μου έλειψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα» - Ξεσήκωσε το Instagram με τις νέες της φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/Cfw26v_tHSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι σχέσεις του Φραντσέσκο και της Ιλάρι όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία είναι στο ναδίρ αλλά πρέπει να συνεχίσουν τις επαφές έτσι ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να υπάρχει τελική συμφωνία για το διαζύγιο. Αυτή την περίοδο τα τρία παιδιά τους ζουν με την 41χρονη μητέρα τους και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν από διακοπές στην Τανζανία.Η Ιλάρι Μπλάζι είχε ανάγκη να φύγει από την Ιταλία μετά από την επισημοποίηση του διαζυγίου και ήθελε παράλληλα να προστατέψει και τα παιδιά από τα σχόλια και τα δημοσιεύματα.

Ο Τότι και η Μπλάζι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ιταλία. Παντρεύτηκαν το 2005 κι απέκτησαν μαζί τρία παιδιά (Κριστιάν 17χρονών, Σανέλ 15 χρονών και Ιζαμπέλ 6 χρονών). Ο πασίγνωστος Ιταλός ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα στη Ρόμα, όπου αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος ποδοσφαιριστής από τους οπαδούς της ομάδας, με την Μπλάζι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και να τον στηρίζει από τις κερκίδες.

https://www.instagram.com/p/CgMHnC-N4XM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTCXCMzNcKW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά την Μπλάζι, (ή «Βασίλισσα της Ρώμης» όπως είναι το παρατσούκλι της) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν έγινε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και, επιπλέον, έχει χαρίσει τη φωνή της σε έναν χαρακτήρα από τους Simpsons.

Το 2022  (όπως και το 2021) η Ιταλίδα παρουσίασε το ριάλιτι επιβίωσης «L'isola dei famosi» (το Survivor των Ιταλών) το οποίο είχε Έλληνα νικητή και οι Ιταλοί θέλουν να έχουν την Μπλάζι ως παρουσιάστρια και το 2023 αφού κατέγραψε σπουδαία νούμερα αυτή τη χρονιά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA