Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη, τη σύλληψή του και την αναβολή της δικαστικής τους αντιδικίας, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό You, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη στις 30/7 στο Λουτράκι, ο τραγουδιστής δε δίστασε να εκδηλώσει τον έρωτά του προς τη Βαρβάρα Κίρκη. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, σε έναν κατάμεστο χώρο, ο Θέμης Αδαμαντίδης αφιέρωσε στην αγαπημένη του το «Μετάνιωσες» του Στέλιου Καζαντζίδη και στη συνέχεια κατέβηκε από την πίστα και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Αντωνά - Αρης Σοϊλέδης: Ερωτευμένοι στη Μύκονο - Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στη θάλασσα

Μένουν και πάλι στο ίδιο σπίτι

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι, παρά τις όποιες κατηγορίες αντάλλαξε ο ένας για τον άλλον και παρά τη θυελλώδη και εκρηκτική σχέση του, που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, εδώ και μερικές μόλις μέρες είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Βαρβάρα μετακόμισε πίσω στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Γλυφάδα και κάνουν κοινές εμφανίσεις ξανά πιασμένοι χεράκι – χεράκι, χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι. 

 Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη, μετά από καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, η σύντροφός του, τού έκανε και μήνυση. Λίγες ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής απάντησε μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ανυπόστατη η μήνυση, ενώ υπογράμμισε πως τον εκβιάζει η Βαρβάρα Κίρκη.

Παρ’ όλα αυτά, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς είπε -μεταξύ άλλων- πως ο Θέμης Αδαμαντίδης «με χαστούκισε, με κλώτσησε, με απείλησε». Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό και πως έχουν υπάρξει και στο παρελθόν άλλα περιστατικά βίας. Το δικαστήριο επέβαλε στον Θέμη Αδαμαντίδη απαγόρευση να πλησιάζει την σύντροφό του στα 100 μέτρα, ενώ η εκδίκαση της μήνυσης για ξυλοδαρμό είχε πάρει αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA