Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Super Kiki βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του YouTuber Konilo, στον οποίο παραχώρησε μια εφ’ όλης την ύλη συνέντευξη σχετικά με τα χρόνια τα οποία πέρασε στη φυλακή. Η γνωστή influencer περιέγραψε: «Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα».

Διαβάστε ακόμη: Γουάντα Νάρα: Ζήτησε και επίσημα διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι

Μάλιστα η ίδια θυμήθηκε μια στιγμή της, όταν έκλεψε αυτοκίνητο με την παρέα της και μπήκαν στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της. Από εκεί άρπαξαν κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά και μπουρμπουάρ. «Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι», πρόσθεσε στη συνέντευξή της σχετικά με αυτή την πράξη.

Στο τέλος ανέφερε και ένα περιστατικό όταν ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Από εκεί άρπαξε περιοδικά με δώρα ενώ δεν άγγιξε ούτε το ταμείο ούτε τις τηλεκάρτες. Ωστόσο ο κλέφτης της ζητούσε τα χρήματα. Τον άνθρωπο αυτό συνάντησε μετά από χρόνια στο Τμήμα Μεταγωγών, τον χαιρέτησε όμως εκείνος δεν την χαιρέτησε.

«Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη», είπε στο τέλος η Super Kiki.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA