Μενού
  • Α-
  • Α+

Οριστικός φαίνεται να είναι ο χωρισμός του διάσημου ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα, με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή να έχουν αρχίσει ήδη τα σπαρταριστά ρεπορτάζ για την 35χρονη μάνατζερ η οποία, όπως ισχυρίζονται τα Μέσα, έχει βρει ήδη παρηγοριά στην αγκαλιά άλλου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη: Γουάντα Νάρα: Κάνει τα μπάνια της στην Ιμπιζα και βάζει... φωτιά στη θάλασσα

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα αργεντίνικα Μέσα, η Γουάντα Νάρα όχι μόνο δεν σκέφτεται να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά τον έχει ήδη αντικαταστήσει στην καρδιά της με άλλον ποδοσφαιριστή! «Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι τωρινό, αλλά συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. Και εκείνος ταξίδευε από την Ευρώπη διότι είναι ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής και τώρα παίζει στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά Αργεντινός δημοσιογράφος στα social media.

https://www.instagram.com/p/CgU64GkNyi7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cg43RQaP9Dr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν αντέχω άλλο»

Το χρονικό του χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι είχε ξεκινήσει από τη δημοσιοποίηση της απιστίας του Μάουρο Ικάρντι, με τον επταετή γάμο τους να φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Γουάντα Νάρα φέρεται να ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, μετά από αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο η Νάρα ακούγεται να λέει ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου!

«Κάρμεν, έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή ξανθιά. Οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού φούντωσαν, μετά και τις διακοπές της Γουάντα Νάρα στην Ιμπιζα. Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

Οι τριγμοί στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Νάρα ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την έχει απατήσει. Ωστόσο η ηθοποιός και μοντέλο τον συγχώρεσε καθώς έβαλε πάνω από όλα το καλό της οικογένειάς της. Μάλιστα με ανάρτηση στα social media φρόντισε να στείλει και ένα… σαφές μήνυμα στην «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες. «Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή» έγραψε στον λογαριασμό της, στον οποίο… επέστρεψε το όνομα Ικάρντι, δίπλα στο πατρικό της.

https://www.instagram.com/p/CgaZA5YtQgV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CgvB8WwuLHW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CgwzAtYuikf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA