Μενού
  • Α-
  • Α+

Για άλλη μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συγκεντρώνει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όχι όμως για καλό λόγο. Πριν από λίγες μέρες, ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν, παραχώρησε μία συνέντευξη μετά από 10 χρόνια απουσίας από τα media. Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την καθημερινότητά του αλλά και για τη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα δύο παιδιά τους. Ο Φέντερλαϊν αποκάλυψε πως οι δύο γιοί τους δεν έχουν δει την μητέρα τους εδώ και αρκετούς μήνες, όμως δεν μόνο εκεί. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία διαφορετικά βίντεο, στα οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια τσακώνεται άσχημα με τους δύο γιους τους.

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά τον χωρισμό του με τη Shakira

Στη λεζάντα, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τα δημοσίευσε, έγραψε: «Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Τα αγόρια τράβηξαν αυτά τα βίντεο όταν ήταν 11 και 12. Και δεν είναι καν τα χειρότερα. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτεροι από αυτό».

Στο πρώτο βίντεο, η Μπρίτνεϊ φαίνεται πως έχει τσακωθεί με τα αγόρια πριν κοιμηθούν. Στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει: «Αυτό είναι το σπίτι μου, αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου γιατί είναι χοντροκομμένο, και το μόνο που μου λες είναι ''είναι μια χαρά, είναι μια χαρά''. Οχι, δεν είναι καλά. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε, είμαστε ξεκάθαροι; Και όταν ο Ρόμπιν τηλεφωνεί… ακόμα και ο Ρόμπιν είναι ένα τρελό παιδί». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ''Ρόμπιν'' αναφέρεται, το βίντεο τελειώνει με μια εξοργισμένη Μπρίτνεϊ να λέει: «Όλοι πρέπει να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλαβαίνετε;».

Το δεύτερο και τρίτο βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια διαφωνία με τον Σον Πρέστον, τον 16χρονο γιο τους, που δεν φοράει τα παπούτσια του ή εκθέτει τα πόδια του δημόσια. Τα αγόρια μαλώνουν με την Μπρίτνεϊ για το γεγονός ότι πήρε το τηλέφωνο του Σον: «Έχασες το μυαλό σου; Έχεις χάσει το μυαλό σου;», ακούγεται να λέει η γνωστή τραγουδίστρια. «Είμαι σοκαρισμένη μαζί σου και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι γιατί είσαι περίεργος, γιατί περνάς την εφηβεία. Και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά νοιάζομαι περισσότερο από όσο ξέρεις», συνέχισε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Κέβιν Φέντερλαϊν ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007. Έκτοτε, ο Κέβιν έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους και έχει προσπαθήσει να τους κρατήσει μακριά από τα προβλήματα που ακολουθούν τη ζωή της διάσημης μητέρας τους.

Τα αγόρια μεγαλώνουν σε ένα σπίτι γεμάτο μαριχουάνα

Η τελευταία άσχημη τροπή στην ιστορία ήρθε καθώς η Σπίαρς κατηγορήθηκε για ρατσισμό, αφού είπε ότι οι έφηβοι γιοι της μεγαλώνουν σε ένα σπίτι με μαριχουάνα. Η τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή αντεπίθεση στο Instagram, επιτέθηκε στον πρώην της σχετικά με την ανατροφή που δίνει στα παιδιά τους ισχυριζόμενη ότι τα αγόρια μεγάλωναν σε ένα σπίτι που «έχει περισσότερο χόρτο από ό,τι ο Ludacris, ο 50 Cent, ο Jay Z και ο Puff Daddy μαζί».

Οι αντιδράσεις για τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ήταν έντονες καθώς σημειώθηκε ότι και οι τέσσερις άνθρωποι που ανέφερε ως καπνιστές μαριχουάνας ήταν μαύροι και αρκετοί επεσήμαναν ότι ο 50 Cent είναι πλέον δηλωμένα καθαρός.

Η κατάσταση μου ραγίζει την καρδιά

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Λουιζιάνα ανέφερε στη μακροσκελή ανάρτησή της ότι η κατάσταση με τους γιους της «...μου ραγίζει την καρδιά». Είπε ότι οι έφηβοι γιοι της συμπεριφέρονταν με «μισητό» τρόπο σε αυτήν κατά τη διάρκεια κάποιων επισκέψεών τους και δεν ήθελαν να περάσουν χρόνο μαζί της. Η Σπίαρς πρόσθεσε ότι η αδιαφορία των παιδιών της ήταν απογοητευτική, γράφοντας: «Θέλω να τους κουνήσω τους ώμους και να τους πω ξυπνήστε, είμαι κι εγώ εδώ! Η εφηβική ηλικία είναι περίεργη, δεν ξέρω τι συμβαίνει στα κεφάλια τους!».

Ξεκίνησε την τετρασέλιδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συζητώντας για τη νέα της «αξιολάτρευτη γειτονιά» και παραδέχτηκε ότι αν και το νέο της σπίτι είναι όμορφο, της λείπει το παλιό της σπίτι, προσθέτοντας: «Μου είναι δύσκολο να αφήσω πράγματα που αγαπώ πραγματικά... όπως τα παιδιά μου». Στη συνέχεια καταδίκασε τον Φέντερλαϊν λέγοντας: «Η κατάσταση θα έπρεπε 100% να είχε αντιμετωπιστεί ιδιωτικά και σίγουρα όχι διαδικτυακά».

Σε άλλο σημείο υπερασπίστηκε το νέο της σπιτικό ενώ τα έβαλε και με τη σύζυγο του Φέντερλαϊν και κυρίως με τον τρόπο που κρατά τα παιδιά μακριά της. «Έχω αγάπη στο σπίτι μου και έχω ευλογίες από τους ανθρώπους που επιτρέπω να μπαίνουν και να βγαίνουν από το σπίτι μου», είπε η Σπίαρς. «Ανυπομονούσα να δω τα παιδιά μου κάθε εβδομάδα... Ήταν 2 ημέρες την εβδομάδα, αλλά του ζήτησα να μείνουν περισσότερες ημέρες.... ίσως 3... αλλά την επόμενη εβδομάδα έμειναν μόνο μία ημέρα».

«Ναι, ξέρω ότι οι έφηβοι είναι απλά δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις σε αυτή την ηλικία… Αλλά εδώ μιλάμε για αγένεια και μίσος... Με επισκέπτονταν, άνοιγαν την πόρτα, έμπαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και κλειδωνόντουσαν μέσα». «Μου έλεγαν ότι απλά τους αρέσει να είναι στο δωμάτιό τους... Εγώ λέω γιατί να έρθουν να με επισκεφτούν αφού δεν με επισκέπτονται καν», προσθέτοντας: «Πονάει και θέλω να ουρλιάξω. Δεν μπορώ να επεξεργαστώ πώς αφιέρωσα 20 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτά τα παιδιά... όλα ήταν γι' αυτά. Για να μου κόψουν την ανάσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA