Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο frontman των Metallica πήρε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου. Τζέιμς Χέτφιλντ και Φραντσέσκα Χέτφιλντ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σύμφωνα με το TMZ. Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε ότι ο Τζέιμς υπέβαλε έγγραφα διαζυγίου εναντίον της Φραντσέσκα στο Κολοράντο νωρίτερα το 2022.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Μαρία Αντωνά σε διαδικτυακό... πόλεμο μέσω Instagram: Αμόρφωτο κοριτσάκι

Η κατάθεση των εγγράφων διαζυγίου δεν αναφέρθηκε ποτέ και το ζευγάρι την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τζέιμς και Φραντσέσκα Χέτφιλντ είναι σε επαφή αφού έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο Τζέιμς και η Φραντσέσκα γνωρίστηκαν το 1992 και παντρεύτηκαν το 1997. Έχουν μαζί δύο κόρες και έναν γιο.

Ο Τζέιμς πιστώνει στη Φραντσέσκα όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη βοήθεια που του παρείχε σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων διαχείρισης του θυμού του. Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως η Φραντσέσκα τον είχε απειλήσει πως θα έφευγε από το σπίτι με τα παιδιά αν δεν έλεγχε την ψυχραιμία του. Η Φραντσέσκα ήταν ο πρώτος γάμος του Χέτφιλντ και τον έχει συνοδέψει σε πολλές περιοδείες του θρυλικού μέταλ συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA