Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σούπερ μόντελ Χάιντι Κλουμ έχει απολαύσει μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, ενώ ήταν η πρώτη Γερμανίδα που έγινε «Αγγελάκι» της Victoria’s Secret και όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Access δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα παρά το γεγονός ότι σήμερα είναι 49 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Η Τραϊάνα Ανανία απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ιππασία - Η ανάρτηση στο Instagram

«Νιώθω το ίδιο όπως πάντα. Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου και να δείξω το σώμα μου με εσώρουχα. Είναι σαν να βάζεις ένα παλιό καπέλο, κατά κάποιον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Χάιντι Κλουμ. 

Μάλιστα, η ίδια επανενώθηκε πρόσφατα με τους πρώην Αγγέλους της Victoria's Secret, την 41χρονη Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την 33χρονη Κάντις Σουάνπολ και την 48χρονη Τάιρα Μπανκς για την τελευταία σειρά shapewear Skims της Κιμ Καρντάσιαν.

https://www.instagram.com/p/Cgwb04YrhkP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Cg4EcBYjWuY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cgb7TS4Lgq3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Kim με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να κάνω τη διαφήμιση της σειράς Skims με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την Κάντις Σουάνπολ και την Τάιρα Μπανκς και της απάντησα "εννοείται ναι". Ήταν πολύ διασκεδαστικό να είμαι ξανά με τους αγγέλους μου από τη Victoria's Secret», δήλωσε η Χάιντι Κλουμ, η οποία αποδεικνύει πως δεν ντρέπεται να δείχνει το σώμα της αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει φωτογραφίες της με μπικίνι ή χωρίς πολλά ρούχα και στο προφίλ της στο Instagram. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA