Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει, ενώ το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση ή κάποια κοινή ανάρτηση στα social media είχε κάνει πολλούς followers τους να δηλώνουν σίγουροι πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Διαβάστε ακόμη: Η Τραϊάνα Ανανία απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ιππασία - Η ανάρτηση στο Instagram

Ωστόσο, την Κυριακή (14/8) ένα story και ένα repost στο Instagram ήταν αρκετά για να καταρρίψουν την παραπάνω θεωρία αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές ανέβασε ένα στιγμιότυπο από κρητικό γλέντι όπου πήγε με την παρέα της, κάνοντας tag - μεταξύ άλλων - και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μάλιστα, στη συνέχεια εκείνος έκανε repost το story της Ευρυδίκης, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι κάνει κοινές διακοπές στην Κρήτη, κάτι που είχε επίσης σχολιαστεί από τους followers τους αφού μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι οι δυο τους έδειχναν να κάνουν χωριστές διακοπές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA