Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού εντόπισε μέσω Instagram τον σωσία του Νίκου Μουτσινά, τον οποίο και παρουσίασε μέσα από insta story της, κοινοποιώντας ανάρτησή του και πραγματικά η ομοιότητα μεταξύ των δύο είναι εκπληκτική. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή και λαμπερή με μπικίνι στη Ψαρρού της Μυκόνου

Πρόκειται για τον Ιταλό ηθοποιό, Filippo Nigro, ιδιαίτερα δημοφιλή στη γειτονική χώρα, ο οποίος αριθμεί περίπου 79.000 followers στο Instagram. «Νίκο Μουτσινά κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», έγραψε στο story της η Ναταλία Γερμανού και η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναδημοσίευσε το insta story της Ναταλίας Γερμανού, γράφοντας στα αγγλικά «αποκλείεται» και βάζοντας emojis που δείχνουν ότι έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια. Μένει να δούμε εάν αυτός ο «διάλογος» μεταξύ των Ελλήνων παρουσιαστών θα πέσει στην αντίληψη και του Ιταλού ηθοποιού και ποιο θα είναι το πιθανό δικό του σχόλιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA