Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μήνα μετά το γάμο τους στο Λας Βέγκας, τον οποίο κατόρθωσαν να κρατήσουν υπό άκρα μυστικότητα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να… ξαναπαντρευτούν σε ένα γάμο - υπερπαραγωγή με τους εορτασμούς να ξεκινούν την Παρασκευή (19/8) και να ολοκληρώνονται την Κυριακή (21/8).

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Νέα δικαστική διαμάχη για το πολυτελές λίαρ τζετ αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Σε αντίθεση με τον γάμο στο Λας Βέγκας, αυτή τη φορά το λαμπερό ζευγάρι θα έχει στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους του, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, το τριήμερο event θα είναι όλο επικεντρωμένο επάνω στην Τζένιφερ Λόπεζ. 

«Ο Μπεν θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω της σε αυτή τη μεγάλη μέρα», δήλωσε άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού στο Page Six.

Το εορταστικό τριήμερο θα ξεκινήσει με ένα δείπνο την Παρασκευή (19/8), σύμφωνα με τα ξένα μέσα, θα ακολουθήσει η γαμήλια τελετή το Σάββατο (20/8), ενώ κλείσει με μπάρμπεκιου και πικνίκ την Κυριακή (21/8). 

Το τριήμερο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη του Άφλεκ στην Τζόρτζια, έκτασης 87 στρεμμάτων, εκεί όπου το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί και πριν από είκοσι χρόνια, ενώ μπορεί η λίστα των λαμπερών καλεσμένων να μην έχει δημοσιευτεί, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι μεταξύ αυτών θα είναι ο Ματ Ντέιμον, Τζίμι Κίμελ, Τζέιν Φόντα και Ρενέ Ζελβέγκερ αφού είναι οι πλέον στενοί τους φίλοι. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φέρεται να ξεκίνησε τις προετοιμασίες σχεδόν αμέσως μετά το γάμο τους στο Λας Βέγκας, αναμένεται να φορέσει μία δημιουργία του οίκου Ralph Lauren, αποκλειστικά για εκείνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA