Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει το Love Island στον ΣΚΑΪ, απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την ημέρα της με άκρως καλοκαιρινά posts ή instagram stories.

Διαβάστε ακόμη: Το Open στη μάχη της ενημέρωσης - Τα σχόλια στο Twitter για το «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το ίδιο έκανε λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το βράδυ της Τρίτης (16/8) οπότε και ανέβασε σε story στο προφίλ της στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με το συγκεκριμένο μπικίνι, το οποίο, όπως ήταν φυσικό, μόνο ασχολίαστο δεν έμεινε από τους followers της, επώνυμους και μη. 

https://www.instagram.com/reel/ChNGUNoAqVK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Love Island anyone?», είχε γράψει τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνοντας σαφή αναφορά στο ριάλιτι που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ και ανάμεσα στα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν και αυτό της στενής συνεργάτιδάς της, Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έγραψε «ζαλίστηκα κάπως…». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA