Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύγχυση για τον Γιώργο Μάγγα, επικράτησε μετά την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον «θάνατο» του «βασιλιά του κλαρίνου». Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αμέσως μετά το λάθος που έκανε ζήτησε συγγνώμη για τη λάθος πληροφορία που ανήρτησε, ενώ η σύζυγος του Γιώργου Μάγγα, Τζούλη, δήλωσε πως «ζει και βασιλεύει και θα βασιλεύει για πολλά χρόνια ακόμη». Από την πλευρά της η κόρη του μουσικού, Στέλλα Μάγγα, ανέφερε στο Facebook: «όλα αυτά είναι ψέματα, ο πατέρας ζει και βασιλεύει και θα κινηθούμε νομικά για τη δυσφήμιση». 

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02SZCUdnErXTGiCjkAbPt4UeahJHhwUpXaKjm8NHcCfD7mToMEvzEh5bCDLGa1o4wel%26id%3D100009883453348&show_text=true&width=500

Νωρίτερα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μαγγας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζουλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου... Γελάσαμε τόσο πολύ... Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγγα, θα μας λείψεις πολύ... Κουράγιο Τζούλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA