Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφεση άσκησε η 36χρονη Κάθριν Μαγιόρκα, η οποία ισχυρίζεται ότι το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Το δικαστήριο έχει κρίνει αθώο τον διάσημο ποδοσφαιριστή, όμως, τώρα οι δικηγόροι της 36χρονης άσκησαν έφεση με την ίδια να διεκδικεί περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση για «τον πόνο και την ταλαιπωρία» που πέρασε στο παρελθόν, για «τον πόνο και την ταλαιπωρία» που θα έχει στο μέλλον, αλλά και για «τιμωρητική αποζημίωση», όπως προκύπτει από παλαιότερα δικαστικά έγγραφα.

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique - Shakira: Η πρώτη εμφάνισή του με τη νέα του σύντροφο μετά τον χωρισμό του

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, γνωρίστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο VIP χώρο του νυχτερινού μαγαζιού που δούλευε εκείνη τότε και ο βιασμός έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια αποφάσισε το 2010 να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια συμφωνία σιωπής ύψους περίπου 325.000 ευρώ. 

Η 36χρονη υπέβαλε, όμως, αγωγή τρία χρόνια αργότερα λέγοντας πως ήταν «διανοητικά ανίκανη» για μία τέτοια ενέργεια στο παρελθόν, ενώ μίλησε ανοιχτά για το θέμα το 2017 με τους δικηγόρους της να ισχυρίζονται ότι την ενέπνευσε το κίνημα #MeToo. 

Τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο διέταξε τον τερματισμό της υπόθεσης, κατηγορώντας το δικηγόρο της Μαγιόργκα ότι χρησιμοποίησε εμπιστευτικά έγγραφα που διέρρευσαν παράνομα μέσω του Football Leaks, για την υπερασπιστική γραμμή εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά την έφεση της Μαγιόρκα η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου αρχικά την Τρίτη (23/8) σε τηλεφωνική ακρόαση διάρκειας μίας ώρας, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία του Λας Βέγκας ζητά από τα δικαστήρια να παραδοθούν τα ερευνητικά τους αρχεία στον Τύπο. 

Να σημειωθεί ότι από πλευράς του ο Κριστιάνο Ρονάλντο - από την πρώτη στιγμή - αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 36χρονη, χαρακτηρίζοντας το βιασμό σαν «αποτρόπαια πράξη που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είμαι και πιστεύω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA