Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Σάββατο (20/8) η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Μπεν Άφλεκ σε έναν παραμυθένιο γάμο - υπερπαραγωγή τον οποίο προετοίμαζε, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, μήνες τώρα, ώστε όλα να είναι όπως τα είχε ονειρευτεί η ίδια και ο σύντροφός της, ο οποίος, άλλωστε, είχε δηλώσει πως αυτή είναι «η μέρα της» Λατίνας σταρ. 

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Κοιμάται ξανά όρθιος μία μόλις μέρα μετά τον τριήμερο γάμο - υπερπαραγωγή με την Jennifer Lopez

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχαν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες - κυρίως μακρινές λήψεις της τελετής - στο Διαδίκτυο από το γάμο της χρονιάς, όμως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τους «πρωταγωνιστές» του γάμου: την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον γάμο, το περιοδικό Vogue που κάλυψε το γάμο και τον οίκο Ralph Lauren που έφτιαξε ειδικά για την JLO τρία νυφικά.

«Μια πρώτη ματιά στο λουκ του γάμου μου στο OnTheJLo.com», έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πόσταρε ένα κοντινό της πλάνο ντυμένη νύφη. 

https://www.instagram.com/p/ChmtTCEgFJ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Vogue έκανε δύο αναρτήσεις χάρη στις οποίες μπορούμε να δούμε καλύτερα τα τρία νυφικά φορέματα της Λατίνας σταρ και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς φτιάχτηκαν. 

https://www.instagram.com/p/Chnn0hYppkV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Jlo είχε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα για όλα τα events κατά τη διάρκεια του γαμήλιου Σαββατοκύριακου της ίδιας και του Μπεν Άφλεκ, συμπεριλαμβανομένων των νυφικών της εμφανίσεων, που αποτελούνταν από τρία ειδικά φτιαγμένα για εκείνη φορέματα του οίκου Ralph Lauren. Πρώτο ήταν το φόρεμα για την τελετή, το οποίο ήταν φτιαγμένο από περισσότερα από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα ύφασμα. Το δεύτερο φόρεμά της αποτελούνταν από σειρές από μαργαριτάρια και το τρίτο παρέπεμπε σε γοργόνα, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski», έγραψε η Vogue.

https://www.instagram.com/p/ChnH6oEB9WW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη δεύτερη ανάρτησή της η Vogue αποκάλυψε πως τόσο ο Μπεν Άφλεκ όσο και τα πέντε παιδιά τους από τους προηγούμενους γάμους τους φορούσαν δημιουργίες του Ralph Lauren. «Συγχαρητήρια, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ! Το ζευγάρι γιόρτασε τον γάμο του το περασμένο Σάββατο 20 Αυγούστου, μπροστά σε οικογένεια και φίλους στο σπίτι τους στο Riceboro της Τζόρτζια, στο καταφύγιο Hampton Island έξω από τη Savannah. Η νύφη φορούσε RalphLauren Couture. Ο Ralph Lauren ήταν πάντα ένας αγαπημένος σχεδιαστής για την πρωταγωνίστρια της ταινίας Marry Me. Το νυφικό που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν το πρώτο από τα τρία φορέματα του Ralph Lauren που φτιάχτηκαν για τις εμφανίσεις της εκείνο το βράδυ. Ο γαμπρός συμπλήρωσε το look της νύφης του με ένα κλασικό λευκό σμόκιν σακάκι Ralph Lauren Couture, μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν. Και τα πέντε παιδιά τους φορούσαν επίσης δημιουργίες του Ralph Lauren», ανέφερε η Vogue.

https://www.instagram.com/p/ChnSDw6OIq9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Περισσότερα από 1.000 μαντήλια κομμένα στο χέρι και 500 μέτρα ύφασμα κόπηκαν σε βολάν και στερεώθηκαν με το χέρι, δημιουργώντας ένα ογκώδες, ρομαντικό εφαρμοστό φόρεμα με εντυπωσιακό στρίφωμα με βολάν, ψηλό λαιμό, ενώ το μακρύ βέλο που φόρεσε η Λόπεζ πρόσθεσε μοναδική πινελιά στη νυφική εμφάνισή της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο οίκος Ralph Lauren στις αναρτήσεις του στο Instagram. 

Εκτιμάται ότι το κάθε νυφικό κόστισε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια, αφού είναι όλα ραμμένα στο χέρι και συνήθως σε τέτοια φορέματα το κόστος ξεκινά από τα 500.000 δολάρια, όπως εξήγησε ένας στυλίστας στη DailyMail, ενώ «το κόστος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο εάν είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα και μαργαριτάρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA