Μενού
  • Α-
  • Α+

Το προηγούμενο Σάββατο (20/8) ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά σε ένα γάμο - υπερπαραγωγή στην έπαυλη του ηθοποιού στην Τζόρτζια με το πάρτι να κρατάει κυριολεκτικά τρεις μέρες, ξεκινώντας από την Παρασκευή (19/8) και τελειώνοντας την Κυριακή (21/8).

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Καρντάσιαν και Σιλβέστερ Σταλόνε στο στόχαστρο της Καλιφόρνια για αλόγιστη σπατάλη νερού σε καιρό ξηρασίας

Φαίνεται λοιπόν πως οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκείας εξόντωσαν τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος εθεάθη τη Δευτέρα (22/8) να φεύγει από το κτήμα του στην Τζόρτζια και να κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο μέσα σε ένα πολυτελές SUV και με την κούραση να είναι παραπάνω από φανερή στο πρόσωπό του, αφού τα μάτια του ήταν μισόκλειστα.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει τον Μπεν Άφλεκ εξαντλημένο από την κούραση αφού η πρώτη ήταν πριν περίπου ένα μήνα και ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για το μήνα του μέλιτος με την Τζένιφερ Λόπεζ λίγες μόλις ημέρες μετά τον κρυφό γάμο τους στο Λας Βέγκας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τότε κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στο Σηκουάνα με τη Λόπεζ και την παρέα τους οι παπαράτσι είχαν τραβήξει φωτογραφία τον Άφλεκ ενώ είχε αποκοιμηθεί στο κατάστρωμα του σκάφους που τους μετέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA