Μενού
  • Α-
  • Α+

Προκαλεί η Κλάρα Κία, το πρόσωπο που αποτέλεσε την αφορμή για να χωρίσει ο Ζεράρ Πικέ από την Σακίρα. Αφού κατάφερε να κάνει «έξαλλη» τη Σακίρα με τη δημόσια εμφάνισή της δίπλα στον Ζεράρ Πικέ, η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της... αθέμιτης κόντρας. 

Πιο συγκεκριμένα, η Κλάρα Κία δημοσίευσε ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, υπό τους ήχους της... Σακίρα. Το βίντεο με την 23χρονη να λικνίζεται στον ρυθμό του «Te Felicito», της νέας επιτυχίας της Σακίρα, μπορεί να «κατέβηκε» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, όμως ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Κλάρα Κία Μαρτί είναι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων και εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ. Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε ενώ δούλευαν μαζί σε εκδηλώσεις. Ο Πικέ και η Κλάρα είχαν εντοπιστεί νωρίτερα τον Ιούνιο μαζί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί η σχέση τους καθώς κρατούσαν αποστάσεις δημοσίως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA