Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο με πρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο - υπερπαραγωγή το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τζόρτζια, αλλά αυτό που έχει προκαλέσει συζήτηση είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός δείχνει να μιλάει έντονα στη Λατίνα σταρ και να κάνει χειρονομίες. 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Τα τρία λαμπερά νυφικά του Ralph Lauren που φόρεσε στον γάμο - Πάνω από 3 εκατ. ευρώ η συνολική αξία

Το βίντεο ανέβασε η DailyMail και βλέπουμε τον Άφλεκ να κουνάει το κεφάλι του και να μιλάει γρήγορα, ενώ η Λόπεζ τον άκουγε προσεκτικά, ενώ σε κάποια φάση έγειρε προς τη μεριά της και έβλεπαν μαζί φωτογραφίες στο κινητό του. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λίμνη Κόμο της Βόρειας Ιταλίας όπου βρίσκεται το ζευγάρι, ενώ είναι άγνωστο το τι μπορεί να έλεγε στη Λόπεζ ο Άφλεκ.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2756951.html

Οι δύο σταρ έφαγαν μόνοι τους, αντάλλαξαν πολλά φιλιά όσο κάθονταν στο εστιατόριο, ενώ αποχώρησαν κατά τις 22.30, τοπική ώρα, σύμφωνα με τη DailyMail, πιασμένοι χέρι - χέρι και χαμογελαστοί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA