Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 18 Αυγούστου η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου με την κίνησή της να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία, σύμφωνα με το Page Six, για τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Οκλαχόμα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Μάλιστα, άτομα του περιβάλλοντός του ανέφεραν πως η Φλάβιν ήταν μαζί του στο σετ όλες τις προηγούμενες εβδομάδες και εκείνος έδειχνε τρελά ερωτευμένος μαζί της με τίποτα να μην προμηνύει τις τελευταίες εξελίξεις. 

Διαβάστε ακόμη: Σιλβέστερ Σταλόνε: Σπατάλησε την περιουσία και χωρίζει ύστερα από 25 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Φλάβιν ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γεγονός που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία». 

Ωστόσο, άτομο που είναι ενήμερο της όλης υπόθεσης ανέφερε στο Page Six ότι «Είναι τόσο γελοίο. Δεν έχω ιδέα γιατί οι δικηγόροι της Τζένιφερ το συμπεριέλαβαν αυτό στην αίτηση διαζυγίου, είναι ξεκάθαρα ένα ψέμα. Ο Σιλβέστερ δεν έχει πουλήσει καλά καλά ένα T-shirt!».

Απο πλευράς του ο Σταλόνε δήλωσε στα ξένα Μέσα ότι «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προσωπικά ζητήματα σε φιλικό επίπεδο και προστατεύοντας την ιδιωτικότητά μας». Φίλος του σταρ ανέφερε στο Page Six ότι «Η πρόθεση του Σιλβέστερ ήταν να διευθετήσει τα πράγματα με την Τζένιφερ. Τώρα δεν ξέρω τι θα συμβεί αφού εκείνη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα πάντα».

Σε αποκλειστική δήλωσή της στο People η Φλάβιν είπε:

«Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου, Σιλβέστερ Σταλόνε. Ενώ δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, πάντα θα τιμώ τη σχέση που είχαμε για περισσότερα από 30 χρόνια και ξέρω ότι θα είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς προχωράμε με τις διαδικασίες σε φιλικό επίπεδο». 

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι είχε έναν άγριο καυγά όταν ο Σταλόνε εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει ένα Ροτβάιλερ για την προστασία της οικογένειας, αλλά η Φλάβιν δεν ήθελε άλλο ένα κατοικίδιο με αποτέλεσμα ο καυγάς να επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα του γάμου τους αν και πηγές δεν τα θεωρούσαν αξεπέραστα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA