Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές του καλοκαιριού ήταν ο Μάτζικ Τζόνσον που επισκέφτηκε την Ελλάδα και με τις αναρτήσεις που έκανε στα social media αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό, εκθειάζοντας δημόσια τη χώρα μας. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του γιου του, E.J, ο οποίος εθεάθη να διασκεδάζει σε πάρτι της Αγίας Άννας στη Μύκονο και μάλιστα με μία εκκεντρική εμφάνιση, καθώς φορούσε ένα χρυσαφί top από μπικίνι, χρυσαφί παντελόνα και τακούνια.

Διαβάστε ακόμη: Σάγια: «Μου κλείστηκαν πολλές πόρτες - Μου είπαν ότι δεν θα κάνω καριέρα επειδή είμαι μαύρη»

Οπως ήταν φυσικό, οι διακοπές του E.J. στην Ελλάδα τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου, αλλά και των φωτογραφικών φακών, με τις νέες φωτογραφίες του γιου του βετεράνου θρύλου του NBA, Μάτζικ Τζόνσον να κάνουν τον γύρο του κόσμου. 

https://www.instagram.com/p/CbJTWy3MnOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 30χρονος Earvin Johnson III, γνωστός και ως E.J. βρέθηκε τον προηγούμενο μήνα στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα φλας. Ο E.J. διασκέδασε σε κλαμπ μαζί με την παρέα του. Από τη νεαρή ηλικία των 13, ο E.J. έχει ξεκαθαρίσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, με τους γονείς του να το έχουν αποδεχτεί και να τον στηρίζουν με κάθε τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Ceh34MXrMe0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 30χρονος είναι γνωστός για το εκκεντρικό του στυλ, την αγάπη του για τη μόδα και το μακιγιάζ και ο λογαριασμός του στο Instagram το αποδεικνύει. Γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι της Αμερικής, «Τα πλουσιόπαιδα του Μπέβερλι Χιλς».

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της Μυκόνου στο οποίο παραβρέθηκε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA