Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Τζέισον Στέιθαμ με την οικογένειά του. Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ με την αρραβωνιαστικιά του, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, και τον γιο τους, Τζακ, «συνελήφθησαν» να περνάνε στιγμές χαλάρωσης στη Σχοινούσα, όπως αναφέρει η βρετανική έκδοση του περιοδικού OK!.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ έκανε μια βόλτα με βάρκα γύρω από το νησί μαζί με την οικογένειά του και δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Σχοινούσας, ενώ η Ρόζι εθεάθη να περπατάει χέρι-  χέρι με τον γιο τους, Τζακ, δίπλα στη θάλασσα.

Ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος βρέθηκε ξανά στη χώρα μας πέρυσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε και στην Αντίπαρο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι είναι μαζί έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 5χρονο Τζακ και τη μόλις πέντε μηνών Ιζαμπέλα αλλά όπως φαίνεται πως δεν βιάζονται να παντρευτούν. «Ανυπομονούμε για εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς· είμαστε τόσο χαρούμενοι. Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό να το κάνουμε όταν το μωρό μεγαλώσει λίγο και μπορεί να συμμετέχει στον γάμο», είπε πει η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι σε πρόσφατη συνένετυξή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA