Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη θάλασσα, λίγες μόλις ημέρες πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στο «Πρωινό». Με μία ανάρτησή της στο Instagram, γνωστοποίησε πως οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού πλησιάζουν. Η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε να ποζάρει στη θάλασσα και οι κινήσεις της μαρτυρούσαν πως το απολαμβάνει όσο τίποτα. Στη λεζάντα που συνόδευσε το καλοκαιρινό στιγμιότυπο η ίδια σημείωσε «Βουτιές στα κύματα, που τόσο αγαπώ».
Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο του τρέιλερ Λιάγκα - Νομικού, η 80χρονη στο GNTM και οι μεγάλες αλλαγές στο Action 24
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1», έγραφε το σχετικό δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας του σταθμού με τη Δούκισσα Νομικού.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.