Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις 9 Ιουλίου μια μέρα μετά το φινάλε του «Πρωινού» που «σημαδεύτηκε» από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά το Reader πρώτο είχε γράψει για την επιστροφή στον ΑΝΤ1 της Δούκισσας Νομικού. Η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις – απόλυτα κρυφές – της παρουσιάστριας με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου είχαν ξεκινήσει 15 μέρες νωρίτερα όταν πια ήταν σχεδόν βέβαιο το διαζύγιο του καναλιού με την επί χρόνια πρωινή του παρουσιάστρια. Το κλίμα στη χθεσινή φωτογράφιση και τρέιλερ του νέου «Πρωινού» με Λιάγκα – Νομικού ήταν κάτι παραπάνω από καλό με πολλά αστεία και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη: Τριπλή συνεργασία Ρουβά - Αργυρού και η αλλαγή ρότας από την Κατερίνα Καινούργιου

Aλλωστε τα πάντα μεταξύ των δύο συντελεστών έχουν συμφωνηθεί με την παραμικρή λεπτομέρεια προς αποφυγή μελλοντικών τριβών. Επιβεβαίωση και όσον αφορά στο ρεπορτάζ της στήλης για επιστροφή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και παρά το γεγονός ότι είχε δελεαστικότατη πρόταση και από τη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή μαγείρισσα επέλεξε τελικά το κανάλι με το οποίο είχε κάνει και τις αρχικές συζητήσεις από το τέλος της περασμένης άνοιξης. Παρόντες στη φωτογράφιση ήταν επίσης ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Λίτσα Πατέρα. Τώρα όσον αφορά στην παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο πρωινό πρόγραμμα θα είναι σίγουρα στην ενότητα του Lifestyle, των γυναικείων θεμάτων (ζώδια, μαγειρική, διακόσμηση), της συνέντευξης και αναλαμβάνει και όλα τα εμπορικά φέρνοντας και η ίδια μαζί της σημαντικές συμφωνίες. 

Ογδοντάχρονη στο σπίτι του GNTM 

Τα περισσότερα trailer και casting call των απανταχού ριάλιτι είναι κυρίως για τη δημιουργία εντυπώσεων και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως στη νέα σεζόν του GNTM «Only Girls 18 – 88 ετών» η παραγωγή κυριολεκτούσε. Και όμως… Από τα casting και το bootcamp πέρασαν πολλές γυναίκες μέσης και τρίτης ηλικίας ωστόσο η είδηση είναι πως μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του STAR δηλαδή στην τελική φάση του GNTM έχει περάσει μια κυρία 81 ετών που δημιούργησε από την πρώτη στιγμή θετικότατες εντυπώσεις στην κριτική επιτροπή. Η συγκεκριμένη κυρία στα πρότυπα ώριμων κυριών – μοντέλων του εξωτερικού είναι ιδανική περίπτωση για διαφημίσεις προϊόντων που απευθύνονται στην τρίτη ηλικία.

Oσον αφορά στα γυρίσματα το υλικό έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη την παραγωγή αλλά και την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Σαφώς και φέτος πρόκειται για την πιο σκληρή εκδοχή του ριάλιτι απ’ όλους τους προηγούμενούς του κύκλους και απομένει να δούμε εάν θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Με τον ισχύοντα αυτή τη στιγμή προγραμματισμό ο νέος κύκλος του GNTM αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο STAR. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει το βραδινό πρόγραμμα σε Mega, ANT1, Alpha και ΣΚΑΪ καθώς τα πέντε κανάλια έχουν προχωρήσει σε άτυπη συμφωνία για κοινή ημερομηνία πρεμιέρας του prime time. 

Ενίσχυση του Action 24 και στο βάθος μετονομασία του σταθμού

Με το μάνατζμεντ να παραμένει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον μέχρι τις Εθνικές Εκλογές) στον προηγούμενο Ιδιοκτήτη του Διονύση Παναγιωτάκη το Action 24 στη νέα εποχή του υπό το νέο ιδιοκτησιακό δίδυμο Μπάκου – Καϋμενάκη οδεύει στη νέα εποχή του. Τη Γενική διεύθυνση του σταθμού έχει αναλάβει ο προερχόμενος από το Open Γιάννης Σαραντάκος ενώ προς τον σταθμό οδεύει και ο Στράτος Μπαλής μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης του Mega. Όσον αφορά στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων ακούγεται έντονα το όνομα του Μάρκου Δεϊμέζη που φέρεται να αποχωρεί μετά από πολλά χρόνια από τον ΣΚΑΪ όπου παρουσίαζε μικρότερα δελτία ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου.

Τη συνεργασία τους με το Action 24 φέρονται να συνεχίζουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Δημήτρης Τάκης σε αντίθεση με την Χριστίνα Κοραή που αποχώρησε και εντάχθηκε στο Mega όπου θα συμμετάσχει στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «Mega Καλημέρα» αλλά και στο απογευματινό Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τέλος το νέο Action 24 έχει αποκτήσει ένα καλό πακέτο ξένων ταινιών αλλά και τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του Αγγλικού League Cup. Πάντως στο μέλλον προβλέπεται και μετονομασία του τηλεοπτικού σταθμού χωρίς ακόμη το νέο όνομα να έχει αποφασιστεί. Κάποιοι συνδέουν μάλιστα την πρόθεση αυτή με απόφαση των ιδιοκτητών να διεκδικήσουν την 7η «ορφανή» πανελλαδική τηλεοπτική άδεια εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Διδασκάλου, το Μοναστήρι και το νέο look

Απόλυτα έχει εντρυφήσει στο ρόλο της Ηγουμένης Μοναχής Φιλαρέτης η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στη καινούργια δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» που περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα μιας μοναχής της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) με έναν γοητευτικό νεαρό άνδρα τον Πέτρο (Μιχάλης Ταμπακάκης). Από Μυρσίνη Σεβαστού λοιπόν η Κατερίνα Διδασκάλου θα υποδυθεί μια αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού Ηγουμένη.  Για τις ανάγκες του ρόλου η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε σε Γυναικείο Μοναστήρι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης του Ρεθύμνου και μοιράστηκε την εμπειρία με τους ακολούθους της στο Instagram. «Η εμπειρία αυτών των ημερών είναι πέρα μελέτης. Η ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι απέραντη. Απέναντι στις μοναχές που με δέχτηκαν ανάμεσά τους, με επικεφαλής τη Γερόντισσα Θέκλα, που φέρνει τους κοσμικούς πιο κοντά στο Θεό. Λίγο πριν ξημερώσει, ετοιμάζομαι για τον Όρθρο» ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/reel/ChtsjLQP9TL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA