Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του «Στούντιο 4» για τη φετινή σεζόν και ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά και για ποιο λόγο ολοκληρώθηκε το «Στην υγειά μας» που ξεκίνησε από την ΕΡΤ, πέρασε από τον Alpha και κατέληξε στον ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχει τύχει σκηνοθέτης με αγενή συμπεριφορά» - Τι την έβγαλε πρόσφατα εκτός εαυτού

«Είμαι σκορπιοχέρης. Ό,τι και να περάσει από εδώ, περνάει, απλώς περαστικό είναι. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δεν ξέρω που τα ξοδεύω, θα σε γελάσω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι "είναι λίγο ντροπή σου", ήταν στην κρίση όταν ξαφνικά βρέθηκα στο σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Είπα ότι "είσαι ξεφτίλας, ρε φίλε, ντροπή σου να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια". Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

  

Όσον αφορά την εκπομπή «Στην Υγειά μας», ο ίδιος εξήγησε πώς ξεκίνησαν όλα, αλλά και γιατί αποφάσισε να τη σταματήσει μετά από 17 χρόνια προβολής. 

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες. Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα μου 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζιδάκι, αν είναι σκηνοθέτης» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξηγώντας πως:

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν "είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς;" Και τώρα ακόμα ο κόσμος. "Θα χάνουμε τα Σάββατά μας"». 

Μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος του αποκάλυψαν για ποιο λόγο δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή ως καλεσμένοι. 

«Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου. Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, δε θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να προσθέσει με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ότι «Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA