Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το σπίτι ήταν χάος μέσα. Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα μιλώντας για την περιόδο που έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, ενώ μάλιστα η ίδια ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την εμπειρία που έζησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού στο ταξίδι τους στο Μπαλί, όπου έπεσαν θύματα κλοπής, διηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (30/8) στο τηλεοπτικό κοινό τη δική της περιπέτεια. 

Διαβάστε ακόμη: Τηλεκοντρόλ: Τα πρώτα χαμόγελα στο Open του Σαββίδη, τέταρτη θητεία Καλημέρη στην ΕΡΤ

«Όταν μας είχαν κλέψει, ήμουν έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είχα μαζί τη μικρή, την Ανδριάννα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Αναρωτήθηκα αν το ξέχασα στο μπαλκόνι, ανέβηκα ψιλιασμένη ότι κάτι έχει συμβεί. Το σπίτι ήταν χάος μέσα. Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, μάλλον επειδή ήμουν έγκυος και είχα ένα μικρό παιδί. Το παιδάκι κοιτούσε. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο και καλέσαμε την αστυνομία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για να συνεχίσει:

«Είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, νιώθεις δηλαδή ότι έχουν μπει κάποιοι ξένοι στο σπίτι σου, πριν από εσένα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει. Συν όλη αυτή την ανακατωσούρα. Η Κατερίνα σωστά τα λέει ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν αξία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA