Μενού
  • Α-
  • Α+

Διακριτοί οι ρόλοι στο νέο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπως αποκαλύφθηκε χθες μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο σταθμός, αλλά και βάσει των τελευταίων πληροφοριών. Ο τίτλος από μόνος του είναι αποκαλυπτικός. «Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, παρέα του η Δούκισσα Νομικού». Ο περσινός τίτλος ήταν «Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα». Η Δούκισσα Νομικού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής και το τελευταίο σενάριο την θέλει να κάνει καθημερινά είσοδο στο πλατό μετά τις 11.30.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Οικονόμου σε Ακη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη: «Εσείς οι δύο είχατε πάρει διαζύγιο κάποια στιγμή»

Δεν αποκλείεται ωστόσο να γίνεται κοινή έναρξη και στη συνέχεια ο Λιάγκας να κατευθύνεται στο τραπέζι του πάνελ για ρεπορτάζ και σχολιασμό της επικαιρότητας μαζί με τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρόγιαννη και την Αρια Καλύβα. Δεν έχει καν ξεκαθαριστεί εάν η Δούκισσα Νομικού θα είναι παρούσα στον σχολιασμό των Lifestyle θεμάτων ή θα μπαίνει στις αμιγώς γυναίκειες ενότητες (μαγειρική, ζώδια, διακόσμηση, εμπορικά). Το μόνο βέβαιο είναι πως θα κάνει από κοινού τη συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα στον κεντρικό καλεσμένο. Ήταν εξ’ αρχής προϋπόθεση που έθεσε η παρουσιάστρια και έγινε αμέσως δεκτή από το κανάλι και από τον Γιώργο Λιάγκα. Άλλωστε η Νομικού έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα έχοντας μαθητεύσει στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο «Όλα» το οποίο πριν χρόνια επέλεγε μεγάλο μέρος της εγχώριας βιομηχανίας θεάματος για να παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη.

Τελευταίες αλλαγές στο team της Φαίης Σκορδά

Τον άντρα που θα βρίσκεται στο πάνελ της Φαίης Σκορδά αναζητούν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια και το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά στη σύνθεση της υπόλοιπης ομάδας μπροστά από τις κάμερες έχει ολοκληρωθεί. Θα είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ελένη Φωτοπούλου. Ο Νίκος Παρτσώλης θα βγαίνει σε παράθυρο για τη lifestyle θεματολογία, η Ελεάννα Τρυφίδου θα παρουσιάζει τα διεθνή και ο δικηγόρος Άγγελος Βουράκης που ασκεί δημοσιοραφία αλλά και ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα μπαίνουν στο στούντιο για να δίνουν ειδήσεις από την εσωτερική -κυρίως κοινωνική- επικαιρότητα.

Όπως πρώτο έγραψε το Reader τη στήλη της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ενώ όσον αφορά στη στήλη της αστρολογίας υπάρχει ανατροπή καθώς δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με Λεφάκη και Πανόπουλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες και με κλειστό κάστινγκ να επιλεγεί αστρολόγος γένους θηλυκού. Πέμπτη ή Παρασκευή θα έχει κλειδώσει η σύνθεση της ομάδας μπροστά από την κάμερα. Αμέσως μετά – ίσως ακόμη και την ίδια μέρα – θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση και εν συνέχεια θα γυριστεί και το τρέϊλερ της εκπομπής. Ο τίτλος προς το παρόν φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν για το εάν τελικά θα εμπεριέχει και το όνομα της παρουσιάστριας.

Ικανοποίηση στο Open με τα πρώτα νούμερα αλλά και το στήσιμο των εκπομπών

«Το Open γίνεται και πάλι ανταγωνιστικό». Αυτή η φράση ακούστηκε από στέλεχος του σταθμού σε φιλική συντροφιά το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής όταν είχαν φθάσει και τα πρώτα ραβασάκια της Nielsen ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας όχι μόνο έφεραν διψήφια νούμερα με το «Τώρα Μαζί» αλλά στην πρεμιέρα τους τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από το πρώτο «Mega Σαββατοκύριακο» ενώ την Κυριακή έκαναν την ανατροπή κόβοντας πρώτοι το νήμα στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Όμως και το απόγευμα της Δευτέρας όταν είχαν ήδη ολοκληρωθεί οι πρεμιέρες των νέων ενημερωτικών εκπομπών «Επικοινωνία» και «Ωρα Ελλάδος» αλλά και των ανανεωμένων «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» υπήρχε ικανοποίηση τόσο ως προς το περιεχόμενο των εκπομπών όσο και την αποδοχή που είχαν από τους χρήστες του twitter. Βέβαια ο δρόμος ακόμη είναι πολύ μακρύς και πριν τις αρχές Οκτωβρίου ξεκάθαρη εικόνα δεν θα υπάρχει για το πως διαμορφώνονται σε έναν πρώτο βαθμό οι προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Ξεκινά η τέταρτη θητεία Καλημέρη στην ΕΡΤ

Εντός του επόμενου δεκαημέρου αναμένεται να αναλάβει επίσημα τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ ο Τζώνης Καλημέρης παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο οποίος μετά την παραίτηση του Γιώργου Γαμπρίτσου εκτελεί παράλληλα τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Θα είναι η τέταρτη θητεία του γνωστού στελέχους στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η πρώτη ήταν από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης τη διετία 2002 – 2004 όταν παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας εξαιτίας black out (μαύρου) διάρκειας 25 λεπτών στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας- Κορέας κατά την πρώτη ημέρα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επέστρεψε στην ΕΡΤ το 2006 ως ειδικός σύμβουλος έχοντας τον σχεδιασμό του τηλεοπτικού προγράμματος και σημαντικών τηλεοπτικών γεγονότων.

Το διάστημα 2012-2013 συνεργάστηκε για τρίτη φορά με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και πάλι από τη θέση του ειδικού συμβούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες στη νέα του θητεία σε πρώτη φάση θα στρέψει το ενδιαφέρον του στην αναμόρφωση και τον σχεδιασμό του προγράμματος του Δεύτερου Καναλιού, το νεοσύστατο ERTNEWS αλλά και το ERTFLIX. Το πρόγραμμα αλλά και η βασική φιλοσοφία της ΕΡΤ1 έχουν δρομολογηθεί: Περισσότερο ψυχαγωγική και ευθέως ανταγωνιστική προς τα ιδιωτικά κανάλια.

Σαφώς βέβαια και οι επιλογές στο πρόγραμμα του Πρώτου Καναλιού στο β’ μισό της σεζόν και πολύ περισσότερο στη σεζόν 23’ – 24’ θα φέρουν τη σφραγίδα του έμπειρου στελέχους. Η τελευταία ενασχόλησή του με την τηλεόραση ήταν από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Open από την έναρξη λειτουργίας του καναλιού τον Οκτώβριο του 2018 έως και την λήξη της πρώτης σεζόν το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποχώρησε από το μιντιακό συγκρότημα της Παιανίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA