Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φωτιά» στο Παλάτι έβαλε για ακόμη μία φορά η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «The Cut» μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να χάσει τον πατέρα του όπως και εκείνη, αποκαλύπτοντας τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Spotify

Μέσα από 6.400 λέξεις, η Μέγκαν Μαρκλ περιγράφει τη ζωή της, και μιλά για τον πρίγκιπα Χάρι και τις οικογένειές τους, ελπίζοντας πως υπάρχει περιθώριο να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, μετά την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τη βασιλική ζωή. Κι αυτά τα λόγια της Μέγκαν Μαρκλ δεν φαίνεται να άρεσαν και πολύ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συζητώντας για το πώς η «τοξική κουλτούρα των ταμπλόιντ έχει διαλύσει δύο οικογένειες», μια προφανής αναφορά στον τσακωμό της Μέγκαν με τον ίδιο της τον πατέρα, Τόμας Μαρκλ αλλά και τη διαλυμένη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Κάρολο, η δούκισσα φέρεται να είπε: «Ο Χάρι μου είπε: ‘Έχασα τον πατέρα μου σε αυτή τη διαδικασία’. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο γι’ αυτούς όπως ήταν για μένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση». Το σχόλιο αυτό ερμηνεύτηκε από τους περισσότερους πως ο Χάρι ένιωθε ότι είχε «χάσει» τον πατέρα του εξαιτίας της απομάκρυνσής τους από τη βασιλική οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Ch101nEuLHg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμεση απάντηση από τον πρίγκιπα Κάρολο

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου και ο βασιλικός δημοσιογράφος Όμιντ Σκόμπι, ο οποίος έγραψε και τη βιογραφία τους, δήλωσε: «Καταλαβαίνω πως ο πρίγκιπας Χάρι στην πραγματικότητα αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και πως η Μέγκαν λέει ότι δεν θέλει να χάσει ο Χάρι τον δικό του».

Απάντηση έδωσε και μια πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα Κάρολο, δηλώνοντας στο πρακτορείο ειδήσεων PA πως ο δούκας της Ουαλίας θα λυπόταν εάν ο Χάρι ένιωθε πως οι σχέσεις τους είχαν χαθεί. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αγαπάει και τα δύο του παιδιά», τόνισε η πηγή. 

«Χρειάζεται προσπάθεια για να συγχωρέσεις»

Ερωτηθείσα επίσης η Μέγκαν Μαρκλ για το εάν υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης μεταξύ αυτής και των βασιλικών πεθερικών της και της δικής της οικογένειας, απάντησε: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις. Έχω κάνει πραγματικά μια ενεργή προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/Ch2BWOvuLm6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επιστρέφω στο Instagram»

«Θα επιστρέψω στο Instagram!», της είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Meghan Markle, αν και στη συνέχεια της συνέντευξης τόνισε ότι δεν είναι σίγουρη για αυτή την απόφασή της.

Αναφερόμενη στην πολυτελή έπαυλη στο Montecito όπου στεγάζουν την οικογενειακή τους ευτυχία με το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δύο παιδιά τους, τον Αrchie και τη Lilibet, η Meghan Markle δήλωσε: «Ψάχναμε σπίτι σε αυτή την περιοχή και αυτό το σπίτι συνέχιζε να εμφανιζόταν στις διαδικτυακές αναζητήσεις. Δεν εργαζόμασταν και έτσι δεν επρόκειτο να έρθουμε να δούμε το σπίτι αυτό. Ήταν αδύνατο. Είναι όπως όταν είσαι νεότερο και σου αρκεί να χαζεύεις τις βιτρίνες, κάτι σαν δεν θέλω να δω κάτι που δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά. Είναι κάτι που δεν σου δίνει καλή αίσθηση».

Όπως αποκάλυψε η Δούκισσα του Sussex για τον Harry το σπίτι αυτό ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησε ο σύζυγός μου όταν βρεθήκαμε στο σπίτι ήταν αυτοί οι δύο φοίνικες. Μου είπε ότι είναι ενωμένοι από τη ρίζα τους. ”Αγάπη μου αυτοί οι φοίνικες είμαστε εμείς”, μου είπε. Και από τότε όταν περνάει ο Archie από δίπλα τους τους χαιρετάει λέγοντας: Γεια σου μαμά και μπαμπά», είπε η Meghan Markle.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA