Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα πρωταγωνιστήσει για τρίτη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», βρέθηκε την Τρίτη (30/8) στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για τις σκληρές κριτικές που δέχθηκε την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό».  

«Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να δω το καλό γιατί δεν πέρασα καθόλου καλά. Μου κόστισε την υγεία μου, τι καλό να δω; Προφανώς όλα αυτά είναι μαθήματα, έπρεπε να συμβούν και στο κάτω κάτω δεν πέθανε και κανείς. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα που παθαίνουν οι άνθρωποι. Τα αυτοάνοσα εκεί ξεκίνησαν», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Εξήγησε πως «Μετά έκανα πίσω. Έκανα πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έκανα μόνο θέατρο και μάλιστα όχι εμπορικό. Διάλεγα πολύ πράγματα που θα διαφέρουν και που δεν θα θύμιζαν με τίποτα ούτε στην απόχρωση. σε κάτι που μπορεί να έλεγε ο άλλος. Υπήρχαν κάποια κοινά εκφραστικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν στην Αλίκη, προφανώς δεν με διάλεξαν για την ομοιότητα. Προφανώς κάτι είδαν από τα εκφραστικά. Ωστόσο, μετά έπρεπε να διαφοροποιηθώ τελείως γιατί πια με είχε καταλάβει και το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα. Με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης, μιλάμε για τρελά πράγματα», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός. 

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έκρυψε πως «Είναι τόσο αστείο που μετά από τόσα χρόνια μιλάμε ακόμη για αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαι και εγώ γραφική που το συζητάω, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρούλα, δεν μπορούσα να τη δω, μόνο δύο τρία επεισόδια στην αρχή πριν ξεκινήσει όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA