Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ στο Χόλιγουντ με τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης ηθοποιού Charlbi Dean, η οποία πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα (29/8) στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στη βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ταινία Triangle of Sadness, πέθανε τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη σκορπίζοντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, έφυγε από τη ζωή από αιφνίδια ασθένεια, ενώ ήταν μόλις 32 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Εκτέθηκε μετά από μία ακόμη αποτυχημένη επεξεργασία σε φωτογραφία της

Η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή λόγω αιφνίδιας ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου της, ωστόσο, μία πηγή αναφέρει ότι η Τσάρλμπι Ντιν Κρικ πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ποια ήταν η Charlbi Dean

Μοντέλο και ταλαντούχα ηθοποιός με συμμετοχές σε σχετικά άγνωστες ταινίες («Spud» του 2010, «Death Race 3: Inferno» του 2013, «Blood in the Water» του 2016, «Don't Sleep» του 2017 και «Porthole» του 2018) και πιο γνωστή της προϋπηρεσία στους δύο κύκλους του «Black Lightning» του CW. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κέιπ Τάουν, η Dean υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 12 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2010 στη νοτιοαφρικανική ταινία «Spud», με πρωταγωνίστρια την Troye Sivan.

https://www.instagram.com/p/Cd3pnXcACf4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγους μήνες πριν είχε ζήσει το θρίαμβο στο Φεστιβάλ Καννών, όταν ο πρώτος της μεγάλος ρόλος στο «Τρίγωνο της Θλίψης» (Triangle of Sadness) του Ρούμπεν Εστλουντ την έκανε διάσημη παγκοσμίως, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά της όταν η ταινία έφυγε από το Φεστιβάλ με το Χρυσό Φοίνικα.

Η Ντιν ήταν αρραβωνιασμένη με το μοντέλο Luke Volker. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Peter Bradshaw του The Guardian έγραψε «Η Charlbi Dean ήταν μια αληθινή πρωταγωνίστρια. Η απώλειά της είναι τεράστια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA