Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίστα με τις απιστίες του Gerard Pique έχει ετοιμάσει η Shakira, η οποία φαίνεται πως γεύτηκε την προδοσία από τον σύντροφό της πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Η Λατίνα σταρ, σύμφωνα με τη Marca συνέταξε έναν φάκελο με όλες τις εξωσυζυγικές «περιπέτειες» του πρώην συντρόφου της με μοναδικό στόχο της να διεκδικήσει την κηδεμονία των δύο παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Κρυφή σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ είχε η Κολομβιανή τραγουδίστρια πριν τον Gerard Pique

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η Σακίρα έχει βάλει «λυτούς και δεμένους» να συλλέξουν πληροφορίες κι έχει ήδη φτιάξει μια μεγάλη λίστα με τις γυναίκες, που έχουν κοιμηθεί μαζί του. Η σταρ έχει σκοπό να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει. Δεδομένου πως ο Pique ίσως προσπαθήσει να τη σταματήσει, ανοίγοντας μια δικαστική διαμάχη, η Shakira έχει ήδη πάρει τα μέτρα της.

Την ίδια ώρα, Ισπανός δημοσιογράφος απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τις απιστίες του ποδοσφαιριστή και τον χωρισμό του ζευγαριού. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που δημοσιοποίησε την κρυφή σχέση της Σακίρα με τον Ραφαέλ Ναδάλ, λίγο πριν γνωρίσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία «προειδοποιεί» πως τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως πολλές λεπτομέρειες για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησε στον χωρισμό.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Αυτή την εβδομάδα θα βγουν στο φως πολλά πράγματα, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ζεράρ. Θα βγάλω στη δημοσιότητα δύο απιστίες του. Μία από το 2016, αλλά και αυτή με την Κλάρα Τσία Μαρτί. Είναι τρομερό το πώς απάτησε τη Σακίρα. Είναι αηδιαστικό», έγραψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόρντι Μάρτιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή που ξέσπασε το σκάνδαλο της απιστίας του ποδοσφαιριστή, ο δημοσιογράφος πήρε το μέρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας με μία δημόσια δήλωσή του. «Προς όλους τους θαυμαστές της Σακίρα. Ήμουν πάντα δίπλα της. Έχω ενημερώσει και την ομάδα της και τα στενά μέλη της οικογένειάς της. Χθες της έδωσα όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Gerard Pique: Σενάρια για γάμο με τη νέα σύντροφό του, μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Την ίδια ώρα, φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να παντρεύεται με την 23χρονη σύντροφό του, Clara Chia Marti. Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή Κλάρα Κία Μαρτί συνόδεψε τον Πικέ στο γάμο ενός από τους καλύτερούς του φίλους στη Costa Brava της Ισπανίας και οι φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hola, άναψαν φωτιές στη φημολογία ότι η κοπέλα μπορεί να είναι έγκυος, όπως αναφέρει η Marca. Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα και στην τηλεοπτική εκπομπή «El gordo y la flaca» έγινε το ακόλουθο σχόλιο: «Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Παρόμοιο σχόλιο έγινε και στην εκπομπή «Chisme no like»: «Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ' οδόν;».

Μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη, φούντωσαν και τα σενάρια που τους θέλουν να παντρεύονται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η Κλάρα Κία και ο Πικέ φέρεται να έχουν αρραβωνιαστεί και πιθανότατα κάνουν σχέδια γάμου, καθώς έχουν φανεί πολύ ευτυχισμένοι στις λίγες δημόσιες εμφανίσεις που έχουν κάνει, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός πολύ στενού γάμου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στην ίδια εκδήλωση υπάρχει μια φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή του Javier Ceriani, από το περιοδικό "Chisme No Like", ο οποίος μίλησε για μια εικόνα όπου η νέα αγαπημένη του Πικέ εμφανίζεται με ένα δαχτυλίδι. «Θα μπορούσε να είναι δαχτυλίδι αρραβώνων», έγραψαν κάποιοι.

Την ίδια ώρα, η Σακίρα που θέλει να μετακομίσει στο Μαϊάμι φέρεται να ειναι οργισμένη, καθώς εκείνη και ο ποδοσφαιριστής είχαν καταλήξει σε συμφωνία για χάρη των παιδιών τους, να μην εμφανιστούν δημόσια με νέους συντρόφους για τουλάχιστον έναν χρόνο, κάτι που ο Πικέ δεν τήρησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA