Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ζεράρ Πικέ δεν κρύβει πλέον τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Τσια Μαρτί, με την οποία είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, αλλά μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα το ζευγάρι έκανε για πρώτη φορά κοινή δημόσια εμφάνιση και φωτογραφήθηκε μαζί. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η νεαρή Κλάρα συνόδεψε τον Πικέ στο γάμο ενός από τους καλύτερούς του φίλους στη Costa Brava της Ισπανίας και οι φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hola, άναψαν φωτιές στη φημολογία ότι η κοπέλα μπορεί να είναι έγκυος, όπως αναφέρει η Marca.

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique: Προκαλεί η νέα του σύντροφος - Χορεύει με τραγούδι της Shakira μπροστά στον καθρέφτη

Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα και στην τηλεοπτική εκπομπή «El gordo y la flaca» έγινε το ακόλουθο σχόλιο: «Μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Παρόμοιο σχόλιο έγινε και στην εκπομπή «Chisme no like»: «Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ' οδόν;». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν από περίπου τρεις μήνες και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Μίλαν και τον Σάσα, των οποίων την κηδεμονία διεκδικούν και οι δύο. Η Σακίρα θέλει να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έχει κάνει προτάσεις στον Πικέ για να λήξει η μεταξύ τους διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών, αλλά εκείνος τις απέρριψε όλες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA