Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγριο ξύλο έπεσε σε συναυλία στην Κατερίνη με πρωταγωνιστή τον Snik, την παρέα του και μία άλλη παρέα θαμώνων. Για αδιευκρίνιστο λόγο, ενώ τραγουδούσε ο τράπερ, υπήρξε ένταση μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού. Ο γνωστός τράπερ σταμάτησε να τραγουδάει, πήδηξε από τη σκηνή και τα πράγματα ξέφυγαν. Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τα έκτροπα που θα ακολουθούσαν το βράδυ της Τετάρτης (31/8). Ο Snik και η παρέα του είχαν φτάσει από νωρίς στην Κατερίνη, έκαναν στάση για φαγητό, από όπου μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό story στο Instagram ο τράπερ και στη συνέχεια μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα έδινε συναυλία ο Snik. Μάλιστα, αρκετός ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο προκειμένου να απολαύσει τον τραγουδιστή, αλλά τελικά η βραδιά πήρε πολύ άσχημη τροπή. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Η τραγουδίστρια έφτιαξε «λίστα» με όλες τις απιστίες του - Στόχος η κηδεμονία

Η παρέα του τράπερ ενεπλάκη σε καυγά με μια άλλη παρέα θαμώνων που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν... βροχή, ενώ κάποιοι από τους εμπλέκομενους εκτόξευσαν και καρέκλες, ενώ ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί ούρλιαζε από φόβο. Κάποιοι «οπλίστηκαν» και με ποτήρια, με τις εικόνες που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν. Μάλιστα, από τα ποτήρια που έπεφταν εκατέρωθεν, ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε με το πρόσωπό του να έχει γεμίσει αίματα.

Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν. Τελικά, στο μαγαζί στις 04:45 τα ξημερώματα έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε. Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό που έπεσε μεταξύ του Snik και του Light στα Mad VMA 2022, ενώ τον Μάρτιο του 2022 ο τράπερ πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για ακόμη μία φορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA