Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα» γράφει η Jennifer Lopez σε ένα κείμενο στο τελευταίο ενημερωτικό της δελτίο «On The JLo», μέσα από το οποίο μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον γάμο της με τον Ben Affleck, ενώ παράλληλα δημοσίευσε φωτογραφίες από τους τριήμερους εορτασμούς.  Η διάσημη τραγουδίστρια μεταξύ των φωτογραφιών που δημοσίευσε, συμπεριέλαβε και μία που την δείχνει με το ένα από τα τρία Ralph Lauren νυφικά της, να χορεύει αργά με τον νέο της σύζυγο Μπεν Αφλεκ, κάτω από μια πινακίδα νέο, η οποία έγραφε: «Mr & Mrs Affleck» (Κύριος και Κυρία Αφλεκ).

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Αποκαλυπτική συνέντευξη του 15χρονου γιου της για τη ρήξη στη σχέση τους - «Ισως ξαναμιλήσουμε»

Γράφοντας για τις ημέρες πριν από τον γάμο τους, η Τζένιφερ Λόπζ μιλά για όλα τα ευτράπελα που συνέβησαν. «Εκείνη την εβδομάδα έβρεχε κάθε μέρα την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Όλοι ανησυχούσαν για τη ζέστη,  την πιθανότητα να χτυπήσει κάποιος κεραυνός ή κάτι να συμβεί με τον φωτισμό» και αν όλοι θα κατάφερναν να συνέλθουν εγκαίρως από εκείνο το μικρόβιο που τους έφερε στομαχικές διαταραχές και που «όλοι» στην οικογένειά τους κόλλησαν εκείνη την εβδομάδα.

Πάντως, παρά τις ανησυχίες άλλων για τις «απροσδόκητες αναποδιές», η Τζένιφερ Λόπεζ επέμεινε ότι «δεν είχε ποτέ ούτε μία αμφιβολία». «Όλη την εβδομάδα αισθανόμουν την ηρεμία και την βεβαιότητα ότι βρισκόμασταν στα χέρια του Θεού» ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ. «Στις 6 και σαράντα πέντε, το Σάββατο, εικοστή Αυγούστου, ο ήλιος έριξε τις ακτίνες του σαν μικρά διαμάντια που χόρευαν στο ποτάμι στην πίσω αυλή μας».

Η ώρα του γάμου

Σε άλλο σημείο, γράφει: «Στις έξι σαράντα πέντε, Σάββατο, εικοστή Αυγούστου, ο ήλιος ξέσπασε και έριξε τις ακτίνες του σαν μικρά διαμαντάκια που χορεύουν πέρα ​​από το ποτάμι πίσω από τον αυτοσχέδιο βωμό στην αυλή μας. Ο ουρανός ήταν καταγάλανος, και μακρινά σύννεφα καθαρού λευκού κρατούνταν γερά στον ουρανό. Καθώς ο ήλιος έδυε πίσω από τις ζωντανές βελανιδιές ντυμένες με ισπανικά βρύα, ένα ζεστό αεράκι σάρωσε το γρασίδι όπου κάθονταν οι στενοί μας συγγενείς και οι φίλοι μας και, επιτέλους, ξεκίνησα να κατεβαίνω τις σκάλες που θα γινόταν ο διάδρομος που θα με οδηγούσε προς το υπόλοιπο της ζωής μου. Αχχχχχ... στην πραγματικότητα συνέβαινε...».

«Ο Ben και εγώ μιλήσαμε για το «True Companion» του Marc Cohn ως το τέλειο τραγούδι αγάπης γάμου σε αυτό ακριβώς το σπίτι πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Αν και ο Μπεν δεν ήξερε, ζήτησα από τον Μαρκ να του κάνει έκπληξη τραγουδώντας το στο γάμο μας και ήταν υπέροχος και γενναιόδωρος που ήρθε. Καθώς περπατούσα στον διάδρομο, το πρώτο τραγούδι που έπαιξε δεν ήταν ωστόσο το «True Companion».

Ηταν το «The Things We’ve Handed Down» του - ένα τραγούδι για το υπέροχο μυστήριο των παιδιών - κάτι που μπορούσαμε μόνο να μαντέψουμε τότε, αλλά ήταν η τέλεια επιλογή καθώς τα πέντε παιδιά μας προηγήθηκαν στον διάδρομο μπροστά μας. Τα 20 χρόνια μεταξύ αυτών των ονείρων της νεότητας και του ενήλικου κόσμου της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη την ημέρα, έφεραν σε αυτόν τον γάμο περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς από εμάς. Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον. Παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ηταν οι μόνοι άνθρωποι που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο πάρτι του γάμου μας. Προς μεγάλη μας τιμή και χαρά, το έκανε ο καθένας».

«Όταν με είδε να εμφανίζομαι στην κορυφή των σκαλοπατιών εκείνη τη στιγμή, έγινε τόσο απόλυτα λογικό, ενώ ταυτόχρονα φαινόταν ακόμα απίστευτα δύσκολο να το πιστέψεις, σαν να ήταν το ομορφότερο όνειρο, όπου το μόνο που θέλεις είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ. «Θα έκανα πολλές τέτοιες σκέψεις πιθανότατα, εάν δεν είχα επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να μην σκοντάψω στο φόρεμά μου, αλλά όταν έφτασα αρκετά κοντά για να δω το πρόσωπό του, είχα και πάλι την ίδια υπέροχη αίσθηση».

Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν εκείνη τη μέρα και το βάρος του παρελθόντος έφυγε επιτέλους από τους ώμους μας. Ο κύκλος έκλεισε – και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα» πρόσθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ. Αναφερόμενη στη γαμήλια δεξίωση, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός θέλησε να την περιγράψει, μοιραζόμενη ένα απόσπασμα που έγραψε ο Μπεν Άφλεκ για την ταινία του «Live By Night» το 2016, το οποίο έγραφε: «Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην επομένη του γάμου τους, λέγοντας πως είχαν διοργανώσει ένα «λαχταριστό brunch δίπλα στη λίμνη», το οποίο η ίδια ήθελε να έχει μια «σπιτική, ρουστίκ country chic» αίσθηση, με την τραγουδίστρια να φορά ένα μπλε και άσπρο ριγέ φόρεμα και ένα πλατύ καπέλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA