Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Britney Spears είναι μία σταρ παγκοσμίου φήμης, έχει διαγράψει μία τεράστια καριέρα στον χώρο της μουσικής και η περιουσία της αγγίζει τις 50 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο η προσωπική της ζωή ήταν και παραμένει ταραχώδης, ενώ η σχέση της με τους δύο γιους της, τον 16χρονο Preston και τον 15χρονο Jayden, είναι προβληματική. Η σκληρή μάχη που έδωσε για να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, έφερε στο προσκήνιο μια σειρά από βαθιές οικογενειακές εντάσεις. Η προσωπική της ζωή ταράχτηκε για ακόμη μία φορά από τη συνέντευξη-χείμαρρο που παραχώρησε ο 15χρονος γιος της, Τζέιντεν, εξηγώντας πώς έχει προκύψει το ρήγμα στη σχέση του ίδιους και του αδερφού του με τη μητέρα τους.  

Διαβάστε ακόμη: Leonardo DiCaprio: Ο διπλός κανόνας για τις σχέσεις του - Γιατί χωρίζει τις συντρόφους του όταν περνούν τα 25

Αποσπάσματα αυτής της συνέντευξης, που παραχώρησε ο έφηβος στην ντοκιμαντερίστρια Ντάφνι Μπάρακ και πρόκειται να προβληθεί σήμερα στο βρετανικό δίκτυο ITV, δημοσιεύει η Daily Mail. Μεταξύ άλλων, ο 15χρονος Τζέιντεν επισημαίνει ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, θα ήθελαν να συμφιλιωθούν ξανά με τη μαμά τους «παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουν βιώσει». Επιπλέον, εξηγεί γιατί δεν θέλησαν να παραστούν στον γάμο και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται πραγματικά για τον παππού τους, Τζέιμι Σπίαρς.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα η κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail αποκάλυψε ότι η Britney, 40 ετών, δεν είχε δει τους γιους της για μήνες. Ο πατέρας τους, ο πρώην χορευτής Kevin Federline, από τον οποίο χώρισε η ποπ σταρ το 2006, είπε ότι η επιθυμία των αγοριών να αποφύγουν το «τσίρκο γύρω από την ιδιωτική ζωή της μητέρας τους» ήταν τόσο μεγάλη που δεν παρευρέθηκαν καν στον γάμο της τον περασμένο Ιούνιο με το μοντέλο Sam Asghari.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τους γιους της ότι «την εγκατέλειψαν» και «είχαν μίσος» σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Instagram, μετά την οποία ο 44χρονος Κέβιν δημοσίευσε βίντεο που φέρεται να δείχνουν την τραγουδίστρια να «ουρλιάζει» στους γιους της όταν ήταν πιο μικροί. Και αυτή η ανάρτηση έχει διαγραφεί. Η τραγουδίστρια έκτοτε διέγραψε εντελώς τον λογαριασμό της στο Instagram και την περασμένη εβδομάδα ανέβασε μια ηχογράφηση στο Διαδίκτυο στην οποία ισχυριζόταν ότι η οικογένειά της την είχε «κυριολεκτικά σκοτώσει». Η ηχογράφηση έχει διαγραφεί. 

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2748895.html

Ο νεαρός Τζέιντεν στη συνέντευξή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει μίσος», τονίζει ο Jayden, αλλά παραδέχεται ότι «θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια» για να επιδιορθωθεί η ρήξη της σχέσης τους. «Πιστεύω 100% ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί. Απλώς θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια. Θέλω μόνο να βελτιωθεί ψυχολογικά. Όταν γίνει καλύτερα, θέλω πολύ να την ξαναδώ» και στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη μητέρα του λέγοντας: «Σε αγαπώ πολύ, ελπίζω για το καλύτερο για σένα. Ίσως μια μέρα να κάτσουμε έτσι και να ξαναμιλήσουμε».

Σύμφωνα με τον νεαρό, ο πρόσφατος γάμος της μητέρας του δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τέτοιοι είδους συζητήσεις. «Εκείνη την περίοδο απλώς δεν ήταν η σωστή στιγμή. Δεν λέω ότι δεν χαίρομαι για εκείνη. Χαίρομαι πολύ που παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσε όλη την οικογένεια και αν ήταν να πάω μόνο εγώ και ο Πρέστον, δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να έχει καταλήξει καλά η κατάσταση».

https://www.instagram.com/p/Ch_zZqcq_8u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οπως αναφέρει η Daily Mail, o Τζέιντεν μίλησε στη συνέντευξη και εκ μέρους του αδελφού του που ήταν παρών, αλλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στην κάμερα λόγω της πιο συνεσταλμένης φύσης του. «Είμαστε πολύ δεμένοι. Πάντα προσέχουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε σίγουροι ότι αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά». Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε με τη διάσημη μαμά του, ο νεαρός περιγράφει ότι κατάλαβε πόσο πετυχημένη είναι βλέποντάς της στην τηλεόραση να τραγουδά και να χορεύει με πλήθος κόσμου από κάτω. Η επιτυχία της, όπως επισημαίνει, ήταν κάτι που ενέπνευσε και τον ίδιο.

Ωστόσο, η ταραχώδης ζωή της μητέρας του στην πολυτελή έπαυλη της στο Λος Άντζελες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σταθερότητα που βιώνουν τα δυο αδέλφια στο σπίτι του πατέρας τους, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά. Οι έφηβοι γιοι της Σπιαρς ζουν με τον πατέρα τους, τη σύζυγό του Βικτόρια (πρώην πρωταθλήτρια βόλεϊ) και τα 4 ετεροθαλή αδέλφια τους στο ίδιο σπίτι. «Αυτό είναι το μέρος που μου προσφέρει ασφάλεια, το σπίτι μου. Αγαπώ όλους όσους ζουν σε αυτό», λέει ο 15χρονος Τζέιντεν.

https://www.instagram.com/p/Ch_zHmeq_iP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση με τον παππού του

Το νεαρό αγόρι ρωτήθηκε στη συνέντευξη και για τον παππού του, τον πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που αρκετοί φαν της τραγουδίστριας θεωρούν ως έναν υστερόβουλο δυνάστη, που κρατούσε επί χρόνια υπό τον έλεγχό του την τραγουδίστρια για να την απομυζεί οικονομικά. «Αρχικά προσπαθούσε να είναι όπως κάθε πατέρας, αφήνοντας την κόρη του να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει superstar. Όμως νομίζω ότι αυτό το καθεστώς κηδεμονίας παρατράβηξε χρονικά, κι αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η μαμά μου θύμωσε τόσο πολύ για την όλη κατάσταση, καθώς δούλευε πάρα πολύ, κάτι που θεωρώ ότι ισχύει. Θα έπρεπε να είχε κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί», λέει σήμερα ο Τζέιντεν.

Πάντως, ο νεαρός επισημαίνει ότι ο Τζέιμι Σπίαρς «δεν αξίζει όλο το μίσος που λαμβάνει από τα ΜΜΕ». «Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσπαθούσε απλώς να της σταθεί σαν πατέρας», λέει για τον παππού του, προσθέτοντας ότι η μητέρα του δεν αντιλαμβάνεται πλέον πόσο νοιάζεται για εκείνη.

Οι τολμηρές φωτογραφίες της Britney στο Instagram και η αντίδρασή του

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει το ζήτημα της πυρετώδους δραστηριότητας της τραγουδίστριας στα social media, που φαίνεται να αποτελεί πηγή έντασης ανάμεσα στην ίδια και τα παιδιά της. 

Ο ίδιος πάντως αισθάνεται διχασμένος σχετικά με τη δραστηριότητα της μαμάς του στο Instagram: Από τη μία, θεωρεί ότι η Μπρίτνεϊ έχει το δικαίωμα να εκθέτει το σώμα και τη ζωή της στην πλατφόρμα, ενώ από την άλλη θα ήθελε να συνειδητοποιεί περισσότερο τις συνέπειες για την οικογένειά της. «Τα social media τη βοηθούν. Αν θέλει λοιπόν να το κάνει, καλώς, δεν πρόκειται να τη μισήσω για αυτό. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να καταφέρει να αντιληφθεί τι είναι αυτό που την εμποδίζει να αγαπήσει την οικογένειά της... Είναι σαν να χρειάζεται συνεχώς να ποστάρεθι πράγματα για να λαμβάνει προσοχή. Αυτό συμβαίνει ήδη πολύ καιρό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σταματήσει ποτέ, αλλά προσωπικά ελπίζω να σταματήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA