Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα βίντεο από τα επεισόδια και το άγριο ξύλο σε κλαμπ της Κατερίνης, όπου εμφανίστηκε ο Snik έρχονται στη δημοσιότητα. Στο νέο βίντεο φαίνεται ο τράπερ Snik, με υψωμένες τις γροθιές του να πλησιάζει απειλητικά έναν πελάτη και να του επιτίθεται.

Διαβάστε ακόμη: Snik: Ετσι ξεκίνησε ο καυγάς με την παρέα του και τους θαμώνες του club στην Κατερίνη - Νέο βίντεο

Στη μέση, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο του Live News στο MEGA, μπαίνουν άλλοι φίλοι της μιας και της άλλης πλευράς για να τους χωρίσουν. Ακριβώς από πίσω, δύο άλλοι νεαροί πιάνονται στα χέρια. Και πάλι επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι, όμως, ο ένας εκ των εμπλεκόμενων αρπάζει ένα γυάλινο μπουκάλι, στοχεύει τον νεαρό, ο οποίος νωρίτερα τον χτύπησε, ρίχνει, αλλά αστοχεί.

Αυτό τη πρώτη φορά, γιατί επανέρχεται, αρπάζει ξανά άλλο μπουκάλι και αυτή τη φορά το ρίχνει στο κεφάλι του νεαρού. Ένα κορίτσι 17 ετών, στην προσπάθειά του να αποφύγει όλα όσα περνούσαν ξυστά απ’ το κεφάλι της, τραυματίζεται στα πόδια. Στην απέναντι πλευρά του μαγαζιού, η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου. Το κλαμπ που εμφανιζόταν ο Snik έχει μετατραπεί σε ρινγκ και ο τράπερ καταγράφεται να μπαίνει στον καυγά δίχως δεύτερη σκέψη. Όπως δείχνει το βίντεο, ένας νεαρός αρπάζει ένα μπουκάλι και με δύναμη να το ρίχνει. 

«Τραγούδησε αρκετή ώρα (ο Snik), κανά μισάωρο; Ήταν μια χαρά, εύθυμος. Πέταξαν ένα παγάκι πάνω στην σκηνή και ο ένας από τους δύο τράπερ θύμωσε και του είπε: "Ποιος πέταξε εδώ πέρα; Αν έχει το θράσος να μας πει ποιος το έκανε" και του είπε ο Snik: "Όχι δεν χρειάζεται, αφού μας πληρώνει, δεν πειράζει". Επειτα από λίγο μάλλον κάποιος πέταξε σαμπάνια πάνω στη σκηνή και από εκεί κατέβηκαν και άρχισε η φασαρία», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Επτά άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της αδιανόητης συμπλοκής, που μεταφέρθηκε και έξω από το κλαμπ, ώσπου έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο.

«Την είδα με αίματα»

«Είναι παντού κομμένο το παιδί. Θα ταλαιπωρηθεί, ναι. Ένα παιδί που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί και βλέπει γύρω του να συμβαίνουν όλα αυτά, εκείνη τη στιγμή δεν αντιλαμβάνεται το τι έχει γίνει και δεν κοιτά το πώς ξεκίνησε. Κοιτά το πώς θα γλιτώσει τη ζωή του, πού να μπει, πού να κρυφτεί, είναι σε πανικό… Έχουν αναρτηθεί διάφορα δημοσιεύματα και με βίντεο και με το τι έχει γίνει εκεί, έχει έρθει και η αστυνομία, είναι γνωστό νομίζω το τι συνέβη και πώς ξεκίνησαν όλα και το τι έγινε στη διάρκεια», περιέγραψε στο MEGA η μητέρα της 17χρονης που τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο.

Η Λένα, ένα νεαρό κορίτσι που βρέθηκε στο εν λόγω μαγαζί για να διασκεδάσει και είδε με τα μάτια της την σκηνή να μετατρέπεται σε ρινγκ, μιλώντας στο Live News, περίεγραψε τι έγινε: «Ταξίδεψα από την πόλη μου να παρευρεθώ στο μαγαζί, να δω τον Snik, να πιούμε τα ποτά μας και στη συνέχεια θα φεύγαμε. Στην αρχή ήταν μια χαρά, δεν υπήρχε ένταση. Ξαφνικά κάποιος πέταξε ένα παγάκι στον άλλον τράπερ που ήταν με τον Snik στη σκηνή. Υπήρξε ένταση, σταμάτησε το live. Ο συγκεκριμένος ήθελε να μάθει ποιος πέταξε το παγάκι. Ο Snik σταμάτησε αυτή την ένταση και είπε να συνεχίσουν».

«Στη συνέχεια πετάχτηκαν σαμπάνιες. Ήρθαν και στο μέρος μας. Πέταξαν το ποτό οι τράπερς προς το κοινό τους και από κάτω οι πελάτες προς τους τράπερς και από τότε ξεκίνησε η ένταση. Κατέβηκαν από τη σκηνή οι καλλιτέχνες και άρχισαν να πετούν ο ένας στον άλλον ποτήρια, μπουκάλια… Τρομάξαμε, τρέχαμε. Εμένα ένας φίλος μου με τράβηξε για να με προστατέψει. Δεν μπορούσαμε να πλησιάζουν στο μέρος εκεί, γιατί πετούσαν τραπέζια, καρέκλες, μπουκάλια», δήλωσε. Έπειτα είδε την 17χρονη φίλη της που είχε τραυματιστεί. «Την είδα με αίματα στα πόδια…», δήλωσε στο MEGA.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA