Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (31/8) η live εμφάνιση του Snik στην Κατερίνη πήρε άσχημη τροπή όταν το κλαμπ που τραγουδούσε ο τράπερ μετατράπηκε σε ρινγκ, ενώ σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο φαίνεται ο τράπερ, με υψωμένες τις γροθιές του να πλησιάζει απειλητικά έναν πελάτη και να του επιτίθεται. Το Σάββατο (3/9) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε άτομο, το οποίο βρισκόταν στο κλαμπ της Κατερίνης και περιέγραψε πώς ξεκίνησαν όλα, λέγοντας πως την αρχή έκαναν τα άτομα που συνόδευαν τον Snik.

Διαβάστε ακόμη: Snik: Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό στην Κατερίνη - «Είναι παντού κομμένο το παιδί»

«Ήταν ο Snik με έναν τραγουδιστή που συνεργάζεται και κατά τις 04.20 ανοίχτηκε μία σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Και επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι πελάτες από τα μπροστά τραπέζια βρέξανε και αυτοί το stage. Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι προς το stage, πετάχτηκε ένα αντισηπτικό από το stage προς το κοινό και παρεξηγήθηκαν οι πίσω του Snik και πήδηξαν όλοι μαζί, για να ορμήσουν σε αυτή την παρέα που τους έβρεξε», είπε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε: 

«Δεν πετάχτηκε μπουκάλι. Το μπουκάλι ήταν ράδιο αρβύλα, για να υπάρχει μία πισινή που λέμε, ότι πετάχτηκε το μπουκάλι και άναψαν τα αίματα. Προφανώς όταν όρμηξαν από το stage κατά πάνω τους δεν κάθισαν και οι άλλοι με δεμένα χέρια. Σίγουρα άναψαν τα αίματα και τώρα το ποιος βάρεσε πρώτος… Αλλά σίγουρα έκαναν την κίνηση και κατέβηκαν από το stage. Δεν ανέβηκαν τα παιδιά στο stage, αυτοί κατέβηκαν από πάνω».

Επίσης, ανέφερε πως υπήρχαν τραυματισμοί επειδή είχαν σπάσει πολλά γυάλινα αντικείμενα. «Είχαν έρθει τέσσερα ασθενοφόρα, περιπολικά. Είχαν τραυματιστεί γιατί είχαν σπάσει οι ναργιλέδες, είχαν σπάσει ποτήρια, είχαν σπάσει πολλά γυάλινα αντικείμενα», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Τέλος, τόνισε πως «δεν τον καλύπτει» η συγγνώμη του Snik γιατί «δεν ήταν ειλικρινής», όπως είπε. «Έπρεπε να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους τραυματίες, που ήταν από όσο ξέρω και ανήλικοι. Πιστεύω ότι δεν ήταν ειλικρινής αυτή η συγγνώμη», κατέληξε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA