Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση της Eve Jobs για το νέο iPhone 14. Η 24χρονη κόρη του Steve Jobs σχολίασε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου κινητού τηλεφώνου της Apple με ένα αστείο meme, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το νέο κινητό τηλέφωνο και έγινε viral. Δημοσιεύοντας στο Instagram τη φωτογραφία ενός μεσήλικα που αγοράζει ακριβώς το ίδιο πουκάμισο με αυτό που φορούσε, η 24χρονη απόφοιτος του Στάνφορντ,  έγραψε: «Εγώ να αναβαθμίζομαι από το iPhone 13 στο iPhone 14 μετά την ανακοίνωση της Apple».

Διαβάστε ακόμη: H Apple παρουσίασε τα Apple Watch Series 8 - Ultra, iPhone 14 και AirPods Pro 2ης γενιάς

Ποια είναι όμως η Ιβ Τζομπς; Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1998. Η 24χρονη δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ από τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Έχει επίσης εμφανιστεί στο παρελθόν στην εορταστική καμπάνια του Glossier, όπου πόζαρε δίπλα στο αστέρι της σειράς Euphoria, Σίντνεϊ Σουίνι.

Πρόσφατα, εθεάθη να παρακολουθεί την επίδειξη γυναικείων ενδυμάτων Louis Vuitton Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/2023, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, η 24χρονη υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με το πρακτορείο DNA Model Management. Εκτός από την εκκολαπτόμενη καριέρα της στο μόντελινγκ, είναι επίσης έμπειρη ιππέας και κέρδισε τον τίτλο «Ιππέας του Μήνα» στο Show Jumping Hall of Fame, τον Μάρτιο του 2017. Κέρδισε επίσης την πέμπτη θέση μεταξύ των 1.000 καλύτερων αναβατών κάτω των 25 ετών το 2019.

https://www.instagram.com/p/CTPwpbooGUZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2016, η μητέρα της αγόρασε ένα ράντσο 15 εκατομμυρίων δολαρίων στο Wellington της Φλόριντα, όπου προπονείται συχνά με το άλογό της Chill RZ. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες άλματος επίδειξης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διοργανώσεων στο Χάμπτονς, στο Λέξινγκτον, στο Κεντάκι, στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Μου πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω πώς να εξισορροπήσω τους φίλους, το σχολείο και την ιππασία, αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος για να δουλέψουν όλα είναι να βάλω προτεραιότητα σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για σένα», είπε σε συνέντευξη της το 2016.

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της άφησε πίσω του μια μεγάλη περιουσία μετά τον θάνατό του το 2011, η Ιβ (και τα υπόλοιπα παιδιά, εκτός από τη Λίζα) δεν έχει κληρονομήσει ούτε μια δεκάρα, επειδή η μητέρα της όπως προαναφέρθηκε, δήλωσε ότι η οικογένεια δεν πιστεύει στη «συσσώρευση του πλούτου».

https://www.instagram.com/p/CdGpyBfO8Nl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιβ έχει αποφοιτήσει,  επίσης, από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το 2017 είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο πως είχε σχέση με έναν συνάδελφό της  Μεξικανό ιππέα και φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, Γιουτζένιο Γκάρτσα Περέζ, χωρίς να είναι σαφές αν είναι ακόμα μαζί ή όχι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA