Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και εξήγησε το λόγο για τον οποίο ξεκίνησε να τραγουδάει μέσω live στο Instagram, τον έρωτα στη ζωή της, αλλά και την «ανατροπή» που έκανε «με πλήρη επίγνωση» μετά το δεύτερο χωρισμό της. «Ήρθε η ώρα να κάνω τις καινοτομίες που ήθελα. Στην "Ακτή Πειραιώς" θα ξεκινάμε στις 22:30 και η πρώτη νότα θα είναι τραγούδι μου. Κάνω τα live στο Instagram για τον κόσμο που με στήριξε τόσα χρόνια. Την καριέρα μου την οφείλω σε αυτόν και ήρθε και με πλήρωσε να με ακούσει», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι φαν του Πέτρου Φιλιππίδη, από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ»

«Ήταν για μένα ένας τρόπος να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ", να μπορέσω να δώσω πίσω αυτή την αγάπη που εισέπραξα τόσα χρόνια. Ήθελα να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν χρειάζεται πάντα να πληρώνετε. Μπορείτε να με δείτε και χωρίς να πληρώνετε. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι τους, χωρίς οικογένεια και ξέρω ότι τα live στο Instagram είναι πολύ ωραία παρέα». 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε πως «Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά. Ήμουν πάρα πολύ τίμια στα παιδιά μου. Τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν μπορώ να το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να σας μεγαλώσω, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και για το τραγούδι. Θα βαδίζουμε ίδια. Έκανα και μια ανατροπή με πλήρη επίγνωση. Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στη θεία Κούλα, συγκινούμαι πάρα πολύ».

Εξήγησε πως δεν παίζει κανένα ρόλο που χώρισε δύο φορές. «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τέλος, δεν έκρυψε πως μπορεί τώρα να μην είναι ερωτευμένη, όμως, θα ήθελε πολύ, αφού δεν φοβάται να πληγωθεί. «Τον έρωτα τον ζω με χίλια, δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Για μένα ο έρωτας είναι να δεις κάποιον, να σου γεννηθούν συναισθήματα και όταν τον αγγίξεις να πεις, εδώ είμαστε. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA